Μπρέντφορντ: Στον πάγκο ο Έρικσεν κόντρα στη Νιουκάστλ

Ο Κρίστιαν Έρικσεν βρίσκεται στον πάγκο της Μπρέντφορντ για το παιχνίδι με τη Νιουκάστλ στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Premier League.

Μπρέντφορντ: Στον πάγκο ο Έρικσεν κόντρα στη Νιουκάστλ

Η Μπρέντφορντ υποδέχεται σε λίγο (17.00) τη Νιουκάστλ για την 27η αγωνιστική της Premier League, με τον Κρίστιαν Έρικσεν να βρίσκεται στην αποστολή των γηπεδούχων.

Ο Δανός μεσοεπιθετικός δεν επιλέχθηκε στο αρχικό σχήμα της ομάδας του και βρίσκεται στον πάγκο, ωστόσο αναμένεται να μπει στο ματς ως αλλαγή και να πραγματοποιήσει την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση για πρώτη φορά μετά την καρδιακή ανακοπή που υπέστη πέρσι τον Ιούνιο, στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κατά τη διάρκεια του αγώνα της Δανίας με τη Φινλανδία.

«Θα κάνει το ντεμπούτο του. Θα είναι μια μεγάλη μέρα για όλους μας, αλλά ειδικά για τον Κρίστιαν και την οικογένειά του όταν θα βγει στο γήπεδο. Για όλους όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και είδαν τι συνέβη, αυτή είναι άλλη μία υπενθύμιση ότι έχουμε το προνόμιο να κάνουμε αυτό που κάνουμε και να είμαστε ζωντανοί. Πρέπει να εκτιμούμε κάθε μέρα, κάθε στιγμή, που είναι πολύ δύσκολο, αλλά είναι μια καλή υπενθύμιση για εμάς», είπε ο προπονητής της Μπρέντφορντ, Τόμας Φρανκ.