Αμάντα Στάβελεϊ: «Ο Μπότμαν και ο Λίνγκαρντ ήθελαν να έλθουν στην Νιουκάστλ τον Ιανουάριο»

Η συνιδιοκτήτρια της Νιουκάστλ, Αμάντα Στάβελεϊ τόνισε πως τόσο ο αμυντικός της Λιλ, Σβεν Μπότμαν όσο και ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τζέσι Λίνγκαρντ ήθελαν να υπογράψουν στην ομάδα τον προηγούμενο μήνα

Αμάντα Στάβελεϊ: «Ο Μπότμαν και ο Λίνγκαρντ ήθελαν να έλθουν στην Νιουκάστλ τον Ιανουάριο»

Η εκ των ιδιοκτητών της Νιουκάστλ, Αμάντα Στάβελεϊ μιλώντας στην Athletic αναφέρθηκε σε δύο περιπτώσεις μεταγραφών που έφθασε κοντά η Νιουκάστλ τομν Ιανουάριο χωρίς να ολοκληρωθούν.

Η πρώτη από αυτές ήταν ο 21χρονος Σβεν Μπότμαν, ο οποίος ήταν στην κορυφή της λίστας των Άγγλων για την ενίσχυση της άμυνάς τους. Η ομάδα του Έντι Χάουι έκανε πολλαπλές κρούσεις στην Λιλ για την απόκτηση του Ολλανδού ωστόσο οι Γάλλοι τις απέρριψαν όλες.

«Ο Μπότμαν ήθελε απελπισμένα να έλθει στην Νιουκάστλ» δήλωσε η 48χρονη επιχειρηματίας.

Οι «καρακάξες» ενδιαφέρονταν επίσης πολύ θερμά για τον Τζέσι Λίνγκαρντ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Άγγλο μεσοεπιθετικό να μένει τελικά στο «Ολτν Τράφορντ». Σύμφωνα με την Στάβελεϊ και ο Λίνγκαρντ ήθελε να μετακινηθεί στην Νιουκάστλ.

Όσον αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν το καλοκαίρι, η Αμάντα Στάβελεϊ δήλωσε:

«Θα κάνουμε ό,τι επιτρέπει το Financial Fair Play. Το καλοκαίρι θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Θα πάρουμε πέντε παίκτες; Δύο; Έναν; Δεν ξέρουμε ακόμη. Θα κοιτάξουμε το τί χρειάζεται το ρόστερ, θα δούμε την αγορά και θα δράσουμε αναλόγως. Δεν έχουμε ιδιαίτερους περιορισμούς μέχρι να φθάσουμε το FFP. Θέλουμε να χτίσουμε ένα βιώσιμο κλαμπ».