Χόφενχαϊμ - Στουτγκάρδη 2-1: Το έφερε τούμπα και βλέπει... σεντόνι

Η Στουτγκάρδη κρατούσε «αγκαλιά» ένα πολύτιμο τρίποντο αλλά με δύο τέρματα του Μπάουμγκαρτνερ η Χόφενχαϊμ έκανε την ανατροπή και πάτησε στην πρώτη τετράδα της Bundesliga. Αποτελέσματα και βαθμολογία

Χόφενχαϊμ - Στουτγκάρδη 2-1: Το έφερε τούμπα και βλέπει... σεντόνι

Βλέπει... σεντόνι με Μπάουμγκαρτνερ. Παρότι μέχρι το 86ο λεπτό έχανε 1-0, η Χόφενχαϊμ γύρισε τούμπα το ματς, νίκησε 2-1 την Στουτγκάρδη στο εναρκτήριο παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής στη Bundesliga.

Τρίποντο με το οποίο η ομάδα του γερμανικού νότου έφτασε τους 40 βαθμούς, φιγουράρει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και «ακουμπά» ένα εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League.

Οι Σουηβοί πάλεψαν, βρέθηκαν κοντά στη νίκη μετά τα τέλη Ιανουαρίου αλλά στο τέλος δεν πήραν ούτε τον βαθμό και παρέμειναν στις θέσεις του υποβιβασμού με 19 βαθμούς.

Ο Εντό έδωσε προβάδισμα (58') στους φιλοξενούμενους για τους οποίους έβγαλε όλο το 90λεπτο ο Ντίνος Μαυροπάνος. Ο Μπάουμγκαρτνερ είχε άλλη γνώμη ομώς. Ο Αυστριακός επιθετικός αρχικά ισοφάρισε στο 86' και στο 90' με προβολή ολοκλήρωσε την ανατροπή για τους γηπεδούχους!

Το προφίλ της 24ης αγωνιστικής

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (25/2)
Χόφενχαϊμ – Στουτγκάρδη 2-1
(86', 90' Μπάουμγκαρτνερ - 58' Εντό)

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (26/2)
16.30: Λεβερκούζεν-Αρμίνια Μπίλεφελντ, Ουνιόν Βερολίνου-Μάιντς, Γκλάντμπαχ-Βόλφσμπουργκ , Φράιμπουργκ-Χέρτα Βερολίνου, Γκρόιτερ Φιρτ-Κολωνία
19.30: Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Μπάγερν Μονάχου

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ (27/2)
16.30: Μπόχουμ – Λειψία
18.30: Άουγκσμπουργκ – Ντόρτμουντ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ