Γιουβέντους: Προσφέρει 60 εκατομμύρια ευρώ για Ζανιόλο

Η Γιουβέντους φέρεται να έχει βάλει «για τα καλά» στο στόχαστρό της τον Νικολό Ζανιόλο και για αυτόν τον λόγο είναι έτοιμη να προσφέρει 60 εκατομμύρια ευρώ στην Ρόμα για την απόκτησή του το καλοκαίρι. 

Γιουβέντους: Προσφέρει 60 εκατομμύρια ευρώ για Ζανιόλο

Οι ιθύνοντες στην Γιουβέντους έχουν αρχίσει ήδη να σχεδιάζουν την επόμενη σεζόν και σε αυτό το πλαίσιο έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις με την Ρόμα για την απόκτηση του Νικολό Ζανιόλο.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, η «βέκια σενιόρα» είναι διατεθειμένη να προσφέρει 60 εκατομμύρια ευρώ για τον 22χρονο Ιταλό. Το ίδιο ρεπορτάζ τονίζει πως οι «μπιανκονέρι» ανέβασαν την προσφορά τους αφού έμαθαν πως και η Μίλαν προσέγγισε τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή.

Το συμβόλαιο του Ζανιόλο με την ομάδα του Μουρίνιο ολοκληρώνεται στο καλοκαίρι του 2024 με τους «τζιαλορόσι» να έχουν προσπαθήσει να τον πείσουν να ανανεώσει όμως ο ίδιος έχει απορρίψει τις προτάσεις που του έχουν γίνει.

Εκεί θέλει να πατήσει η Γιουβέντους η οποία εκτός από το τεράστιο χρηματικό ποσό είναι έτοιμη να προσφέρει έναν εκ των Μπερναντέσκι και ΜακΚένι ως έμψυχα ανταλλάγματα.

Ο Ζανιόλο την φετινή σεζόν μετρά 28 συμμετοχές με την Ρόμα με απολογισμό 4 τέρματα και 5 ασίστ.