Σάλτσμπουργκ: Ανακοίνωσε 15 κρούσματα, ακυρώθηκαν οι προπονήσεις

Η Σάλτσμπουργκ ανακοίνωσε πως στον τελευταίο έλεγχο που έγινε στο εσωτερικό της βρέθηκαν 15 θετικά δείγματα του κορονοϊού. Ακυρώθηκαν άμεσα οι προπονήσεις στην ομάδα.

Σάλτσμπουργκ: Ανακοίνωσε 15 κρούσματα, ακυρώθηκαν οι προπονήσεις

Αναστάτωση στο εσωτερικό της Σάλτσμπουργκ προκάλεσαν τα αποτελέσματα των τελευταίων εξετάσεων για την πανδημία του κορονοϊού.

Όπως γνωστοποίησε ο σύλλογος καταγράφτηκαν 15 κρούσματα, με αποτέλεσμα να ακυρωθούν άμεσα οι προπονήσεις της ομάδας και οι νοσούντες μπήκαν σε καραντίνα σύμφωνα με τους κανόνες του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Βέβαια, η Σάλτσμπουργκ δεν γνωστοποίησε τα ονόματα όσων νόσησαν, αλλά ούτε και πόσοι ποδοσφαιριστές βρέθηκαν θετικοί από τα 15 κρούσματα που παρουσιάστηκαν.

Υπενθυμίζεται ότι οι «κόκκινοι ταύροι» προέρχονται από το ισόπαλο 1-1 στο Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν (16/2), στο πρώτο μεταξύ τους ματς για την φάση των «16» του Champions League, όπως επίσης και από τη νίκη με 2-0 επί της Βόλφσμπεργκερ για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Αυστρίας.

Επόμενο παιχνίδι της ομάδας είναι αυτό με αντίπαλο την Λίτσερ την Κυριακή (27/2) επίσης για το πρωτάθλημα, ενώ ο αγώνας ρεβάνς κόντρα στους Βαυαρούς στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση είναι προγραμματισμένος για τις 8 Μαρτίου.