Η Λέστερ στηρίζει τον Μπρένταν Ρότζερς, παρά τα αρνητικά αποτελέσματα

Η διοίκηση της Λέστερ συνεχίζει να στηρίζει τον προπονητή Μπρένταν Ρότζερς, παρά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα των «αλεπούδων».

Η Λέστερ στηρίζει τον Μπρένταν Ρότζερς, παρά τα αρνητικά αποτελέσματα

Στο πλευρό του Μπρένταν Ρότζερς τάσσεται η διοίκηση της Λέστερ παρά τα αποτελέσματα της ομάδας το τελευταίο διάστημα. Οι «αλεπούδες» γνώρισαν την ήττα (2-1) από τη Γουλβς την περασμένη Κυριακή (20/2) στην 26η αγωνιστική της Premier League και απομακρύνθηκαν ακόμα περισσότερο από τις ευρωπαϊκές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Παράλληλα όμως, αυτό ήταν ένα ακόμα αρνητικό αποτέλεσμα για τον σύλλογο, ο οποίος από την «αυγή» του νέου έτους έχει πανηγυρίσει μόλις δύο νίκες σε 7 συνολικά παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και έχει αποκλειστεί και στο FA Cup από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Όπως προκύπτει, οι ιθύνοντες της Λέστερ είναι δυσαρεστημένοι με την αγωνιστική πορεία της ομάδας, ωστόσο δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσης του προπονητή από τον πάγκο.

Σύμφωνα με την «Daily Telegraph», μέλη της διοίκησης συναντήθηκαν με τον 49χρονο Βορειοϊρλανδό τεχνικό μετά την ήττα από τη Γουλβς και στη συζήτηση που είχαν του ξεκαθάρισαν ότι συνεχίζουν να τον στηρίζουν, ενώ φέρονται να του υποσχέθηκαν και ένα σημαντικό ποσό για την ενίσχυση της ομάδας κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.