Λίβερπουλ: Εκτός με Λιντς οι Ζότα-Φιρμίνο, «τρέχουν» για Γουέμπλεϊ

Η Λίβερπουλ θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Ντιόγκο Ζότα και Ρομπέρτο Φιρμίνο για την αναμέτρηση της Τετάρτης (23/2, 21:45) κόντρα στην Λιντς ωστόσο ελπίζει για την συμμετοχή τους στον Τελικό του League Cup την Κυριακή (27/2, 18:30) απέναντι στην Τσέλσι.

Λίβερπουλ: Εκτός με Λιντς οι Ζότα-Φιρμίνο, «τρέχουν» για Γουέμπλεϊ

Η Λίβερπουλ έχει μπροστά της δύο πολύ σημαντικά παιγνίδια τα οποία θα καθορίσουν ένα μεγάλο κομμάτι της σεζόν της. Την Τετάρτη (23/2, 21:45) υποδέχεται την Λιντς στο Άνφιλντ και έχει την ευκαιρία με νίκη να «πλησιάσει» την Σίτι στους τρεις βαθμούς. Την Κυριακή (27/2, 18:30) στο Γουέμπλεϊ θα διεκδικήσει το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς απέναντι στην Τσέλσι στον Τελικό του League Cup.

Ο πονοκέφαλος λοιπόν του Γιούργκεν Κλοπ είναι μεγάλος αφού οι δύο φορ των «κόκκινων» Ντιόγκο Ζότα και Ρομπέρτο Φιρμίνο δεν προπονήθηκαν ούτε την Τρίτη (22/2) και έτσι θα απουσιάσουν από το ματς με την Λιντς όπως δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός: «Καμία ελπίδα να συμμετέχουν κόντρα στην Λιντς.»

Ο Κλοπ ωστόσο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο οι δύο επιθετικοί να «προλάβουν» τον Τελικό απέναντι στους «μπλε»:

«Για την Κυριακή θα δούμε. Θα ήταν εύκολο για μένα να πω ότι δεν θα παίξουν όμως προσπαθούν. Δεν προπονήθηκαν και αυτό δεν είναι καλό αλλά θα πάρουμε την απόφαση μέσα στην εβδομάδα».

Πρόκειται για δύο σημαντικότατες απουσίες αφού ο Ζότα είναι ο δεύτερος σκόρερ της Λίβερπουλ πίσω από τον Σαλάχ με 17 γκολ και 3 ασίστ σε 32 παιγνίδια ενώ ο Φιρμίνο αποτελεί αναπόσπαστο «γρανάζι στην μηχανή» του Κλοπ με 8 γκολ και 4 ασίστ σε 24 συμμετοχές.