Ολυμπιακός: Και σκοράρει και... κριτικάρει την Παρί ο Βαλμπουενά!

Ο Ματιέ Βαλμπουενά κατέκρινε τις δηλώσεις των ανθρώπων της Παρί για τη διαιτησία μετά την ήττα από τη Ναντ. Τι είπε για Βεράτι και Λεονάρντο ο άσος του Ολυμπιακού

Ολυμπιακός: Και σκοράρει και... κριτικάρει την Παρί ο Βαλμπουενά!

Ο Ματιέ Βαλμπουενά ήταν το πρόσωπο της νίκης του Ολυμπιακού στον Βόλο με το γκολ που σημείωσε, αλλά έκαναν αίσθηση και κάποιες δηλώσεις στην πατρίδα του. Ο άσος του Ολυμπιακού συνεργάζεται με τον σταθμό RMC και σχολιάζει όσα συμβαίνουν στο γαλλικό πρωτάθλημα, συνεπώς ήταν προφανές να ερωτηθεί για την ήττα που υπέστη από τη Ναντ η Παρί Σεν Ζερμέν και για τα παράπονα που εξέφρασαν με σκληρό τρόπο για τη διαιτησία ο Λεονάρντο και ο Μάρκο Βεράτι. Με τον Βαλμπουενά να είναι επικριτικός για τον αθλητικό διευθυντή και τον διεθνή άσο της γαλλικής ομάδας.

«Η νίκη της Ναντ ήταν δίκαιη καθώς έκανε μεγάλη εμφάνιση απέναντι στην Παρί. Πιθανώς ο διαιτητής να έκανε κάποια λάθη, αλλά δεν ήταν τρόπος αυτός με τον οποίο αντέδρασαν ο Λεονάρντο και ο Βεράτι. Ο Βεράτι θα πρέπει να σταματήσει να μιλάει, να το κάνει μόνο στο γήπεδο. Δεν έχω κάτι μαζί του, τον θεωρώ πολύ μεγάλο παίκτη, αλλά όταν χάνεις δεν ψάχνεις για δικαιολογίες. Όταν χάνεις το... βουλώνεις και αναρωτιέσαι τι έφταιξε και τι λάθη έκανες εσύ. Ναι έγιναν λάθη από τον διαιτητή, αλλά δεν είδα σε άλλα παιχνίδια όταν η Παρί αποκτούσε πλεονέκτημα από τις διαιτητικές αποφάσεις (π.χ. στο ματς με την Λιόν) να αναφέρονται σε αυτό ο Λεονάρντο, ο Βεράτι ή κάποιος άνθρωπος της ομάδας», τόνισε μεταξύ άλλων ο πολύπειρος Ματιέ και με το κύρος να σχολιάζει κάθε κακώς κείμενο στο πρωτάθλημα της χώρας του.