Ο Εμπαπέ καθορίζει το μέλλον του Λεονάρντο

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχει καταφέρει να πείσει τον Εμπαπέ να ανανεώσει το συμβόλαιο του και το συγκεκριμένο θέμα θα καθορίσει το μέλλον του Λεονάρντο στο κλαμπ.

Ο Εμπαπέ καθορίζει το μέλλον του Λεονάρντο

Στο επίκεντρο του ποδοσφαιρικού ενδιαφέροντος στην Ευρώπη είναι το θέμα της ανανέωσης ή αποχώρησης του Κιλιάν Εμπαπέ. Είναι ένα ζήτημα που "καίει" την Παρί Σεν Ζερμέν και απασχολεί τη Γηραιά Ήπειρο, αφού δεν είναι και λίγοι οι μνηστήρες που παρακολουθούν τις εξελίξεις.

Η Παρί προσπαθεί να πείσει τον ποδοσφαιριστή να ανανεώσει τη συνεργασία του μαζί της, αλλά ακόμα δεν τα έχει καταφέρει. Επομένως το μέλλον του ακόμη είναι στον… αέρα και όσο δεν βρίσκεται λύση τόσο υπάρχει ταραχή στους Παριζιάνους.

Το θέμα του Εμπαπέ επηρεάζει άμεσα και τον Λεονάρντο, ο οποίος το έχει πάρει πάνω του. Εάν ο παίκτης δεν μείνει στο κλαμπ τότε την αποτυχία θα τη χρεωθεί ο τεχνικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Λεονάρντο είναι σε επαφή με τον Εμπαπέ και κάνει τα πάντα για να τον πείσει, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης καραδοκεί να τον πάρει στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου".