Ίντερ – Σασουόλο 0-2: «Στραβοπάτημα» την λάθος στιγμή (highlights)

Η Ίντερ σκόνταψε στον ίσιο δρόμο, καθώς είχε την ευκαιρία να πάρει «κεφάλι» στη βαθμολογία επί της Μίλαν, όμως ηττήθηκε 0-2 εντός έδρας από τη Σασουόλο.

Ίντερ – Σασουόλο 0-2: «Στραβοπάτημα» την λάθος στιγμή (highlights)

Μετά το τέλος της χθεσινής ισοπαλίας της Μίλαν με την Σαλερνιτάνα, άπαντες σκέφτηκαν αμέσως πως αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία για την Ίντερ να την προσπεράσει βαθμολογικά. Παρόλα αυτά, οι «νερατζούρι» κατόρθωσαν να τα… μουσκέψουν μονάχοι τους, καθώς γνώρισαν την ήττα εντός έδρας από τη Σασουόλο με 0-2.

Δεν είναι, όμως, μόνο το αποτέλεσμα, αλλά και ο τρόπος που ήρθε που πραγματικά σε κάνει να απορείς με το σκεπτικό της ομάδας του Σιμόνε Ιντζάγκι, η οποία είδε τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ στο 8ο λεπτό με τον Ρασπαντόρι, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μπαρέλα. Η αντίδραση των γηπεδούχων, ωστόσο, ήταν… να δεχθούν και δεύτερο γκολ έπειτα από μόλις 18 λεπτά (26’) όπου ο Σκαμάκα υποδέχθηκε την πολλή ωραία πάσα του Τραορέ και με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Στο δεύτερο μέρος, η αλήθεια είναι πως η Σασουόλο αποφάσισε να κρατήσει τα μετόπισθεν, προκειμένου να διατηρήσει το εξαιρετικό αποτέλεσμα που είχε αποκομίσει από το πρώτο ημίχρονο. Η Ίντερ το πήρε χαμπάρι και άρχισε να «σφυροκοπάει» δίχως, όμως, να βρει γκολ, χάνοντας μία τεράστια ευκαιρία να πάει στο «ρετιρέ».