«Τελειώνει» η μεταγραφή του Βιδάλ στη Μπαρτσελόνα

Οι «μπλαουγκράνα» ετοιμάζονται να «αρπάξουν» και δεύτερο ποδοσφαιριστή από ιταλική ομάδα, μετά την «κλοπή» του Μάλκομ που είχε συμφωνήσει με τη Ρόμα.

«Τελειώνει» η μεταγραφή του Βιδάλ στη Μπαρτσελόνα

Τα δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών από το εξωτερικό, ήθελαν την Ίντερ να βρίσκεται «μία ανάσα» από την απόκτηση του Χιλιανού μέσου της Μπάγερν Μονάχου, Αρτούρο Βιδάλ. Παρόλα αυτά η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται να κάνει ακόμη μία μεγάλη... ανατροπή (μετά από αυτή με τον Βραζιλιάνο Μάλκομ), ντύνοντας τον με τα χρώματα της.

Σύμφωνα με το Sport1, o Βιδάλ αποχώρησε από την αποστολή της Μπάγερν Μονάχου το πρωί της Παρασκευής (3/8), προκειμένου να ταξιδέψει στη καταλανική πόλη και να επισημοποιήσει τη «μετακόμιση» του στο Καμπ Νου. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε επιθυμεί «διακαώς» την απόκτηση του εν λόγω μέσου, καθώς θέλει να αναπληρώσει το κενό που άφησε πίσω του ο Παουλίνιο που επέστρεψε στην Κίνα.

Οι Βαυαροί φαίνεται να ζητάνε το ποσό των 30.000.000 ευρώ για τον 31χρονο παίκτη, με τη Μπαρτσελόνα να είναι πρόθυμη να το διαθέσει από το «πορτοφόλι» της για χάρη του.