Premier League: Μεγάλα ματς με φόντο την Ευρώπη

Δύο αναμετρήσεις με τεράστιο ενδιαφέρον για τα Ευρωπαϊκά εισιτήρια ενέχει το πρόγραμμα της Κυριακής (20/2) για την 26η αγωνιστική της Premier League.

Premier League: Μεγάλα ματς με φόντο την Ευρώπη

H 26η αγωνιστική της Premier League περιλαμβάνει δύο σημαντικά ματς με φόντο τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Οι πολλές αναβολές λόγω κρουσμάτων έχουν συνθέσει ένα τοπίο όπου από την 3η μέχρι και την 8η θέση όλες οι ομάδες μπορούν να ελπίζουν σε έξοδο στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Στις 16:00 στο «Έλαντ Ρόουντ» η Λιντς υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «ντέρμπι των ρόδων». Η αντιπαλότητα των δύο ομάδων του Αγγλικού βορρά ανάγεται στην ιστορική αντιπαλότητα ανάμεσα σε Λάνκασαϊρ και Γιορκσάιρ. Αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 15η θέση με 23 βαθμούς, 5 παραπάνω από την 18η Γουότφορντ και την ζώνη του υποβιβασμού. Από την άλλη, η ομάδα του Ράνγκνικ είναι αήττητη στην Premier League από τις 3 Ιανουαρίου και έχουν την ευκαιρία με νίκη να ξεφύγουν με 4 βαθμούς από την 5η Γουέστ Χαμ και να πάρουν ισχυρό προβάδισμα για την έξοδο στο Champions League.

Λίγο αργότερα (18:30), η Γουλβς αντιμετωπίζει την Λέστερ σε ένα πολύ αμφίρροπο παιγνίδι. Στα τελευταία πέντε μεταξύ τους παιγνίδια έχουν σημειωθεί μόλις δύο γκολ ενώ έχουν έρθει τρεις φορές 0-0. Η Γουλβς βρίσκεται στην 8η θέση με 37 βαθμούς, όμως έχει δύο ματς λιγότερα από την 4η Γιουνάιτεντ και έχει την δυνατότητα να διεκδικήσει και αυτή το εισιτήριο για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Η Λέστερ, η οποία κάνει πολύ μέτρια χρονιά, βρίσκεται στην 11η θέση με 27 βαθμούς και αγνοεί την νίκη στην Premier League από την νίκη της με 1-0 επί της Λίβερπουλ στις 28 Δεκεμβρίου.