Μάντσεστερ Σίτι - Τότεναμ 2-3: Τρελό γλέντι οπαδών της Λίβερπουλ στο γκολ του Κέιν! (vid)

Σε έξαλλους πανηγυρισμούς ξέσπασαν οπαδοί της Λίβερπουλ σε γνωστό ποδοσφαιρικό στέκι της περιοχής όταν ο Χάρι Κέιν έγραψε το 2-3 για την Τότεναμ στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι! Δείτε το βίντεο!

Μάντσεστερ Σίτι - Τότεναμ 2-3: Τρελό γλέντι οπαδών της Λίβερπουλ στο γκολ του Κέιν! (vid)

Η Τότεναμ επικράτησε της Μάντσεστερ Σίτι εκτός έδρας με σκορ 2-3, κάνοντας ένα μεγαλοπρεπέστατο... δώρο στη Λίβερπουλ και βάζοντας εκ νέου «φωτιά» στη μάχη του τίτλου στην Premier League.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χάρι Κέιν, ο οποίος σκόραρε δις συμπεριλαμβανομένου και του νικητήριου γκολ στο 90'+5', οι «πετεινοί» πήραν τη νίκη, με αποτέλεσμα η διαφορά της Σίτι από τη δεύτερη θέση να μειωθεί πλέον στο -6, με τους «κόκκινους» μάλιστα να έχουν και παιχνίδι λιγότερο.

Όπως ήταν φυσικό, η νίκη της Τότεναμ έγινε δεκτή με έξαλλους πανηγυρισμούς από τους απανταχού φίλους της Λίβερπουλ, με χαρακτηριστικό παράδειγμα ένα βίντεο που ανέβασε στο Twitter ο ρεπόρτερ της ομάδας του λιμανιού στο «Athletic», Τζέιμς Πιρς.

Σε αυτό φαίνονται αρκετοί οπαδοί της Λίβερπουλ που βρίσκονταν σε γνωστό στέκι της περιοχής να... σηκώνουν στον αέρα το μαγαζί την ώρα που ο Κέιν έγραφε το 2-3 με κεφαλιά! Δείτε σε βίντεο το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο: