Απίστευτο «διπλό» της Τότεναμ, 2-3 την Μάντσετσερ Σίτι στο παιχνίδι της χρονιάς! (highlights)

Από το παράδεισο, στη κόλαση και από εκεί στον έβδομο ουρανό βρέθηκε η Τότεναμ, η οποία πέτυχε τη μεγαλύτερη φετινή της νίκη κόντρα στο Μάντσεστερ με 2-3 επί της Σίτι και την έβαλε σε «μπελάδες» ενόψει συνέχειας.

 Απίστευτο «διπλό» της Τότεναμ, 2-3 την Μάντσετσερ Σίτι στο παιχνίδι της χρονιάς! (highlights)

Η Τότεναμ απέδειξε για ακόμη μία φορά ότι αποτελεί τον «κρυπτονίτη» της φετινής Μάντσεστερ Σίτι, καταβάλλοντάς την για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν, τώρα και εκτός έδρας με 2-3, στο πιθανότατα κορυφαίο ματς της σεζόν.

Τα «Σπιρούνια» φρόντισαν να δείξουν από νωρίς τις προθέσεις τους, όταν σε λάθος των γηπεδούχων, ο Κουλουσέφσκι μετέτρεψε σε γκολ την ασίστ του Σον για να ανοίξει το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η Σίτι χρειάστηκε λίγη ώρα για να συνέλθει από την… ψυχρολουσία που την φιλοδώρησαν οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο η απάντηση ήρθε στο 33’ όταν ο Γκουντογκάν εκμεταλλεύτηκε την απόκρουση του Λιορίς στο σουτ του Ντε Μπρούιν για να στείλει τις δύο ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο μέρος, σημαδεύτηκε από το επιθετικό κρεσέντο του Χάρι Κέιν. Ο Άγγλος επιθετικός, εκμεταλλευόμενος την πολύ όμορφη πάσα του Σον (2 ασίστ) έβαλε ξανά μπροστά την Τότεναμ στο 59' παγώνοντας το γήπεδο. Οριακά θα μπορούσε να είχε λήξει και την αναμέτρηση στο 73' , αν δεν βρισκόταν σε θέση οφσάιντ ο Μέντακουρ.

Οι δύο ομάδες δεν είχαν από εκείνο το σημείο και έπειτα κάποια ουσιαστική φάση, με όλα να δείχνουν πως αυτό θα ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα. Στο 90' ωστόσο, ο Ρομέρο έμελλε να γίνει μοιραίος για την ομάδα του, όταν σε σουτ των γηπεδούχων εντός περιοχής, βρήκε την μπάλα με το χέρι, δίνοντας πέναλτι, το οποίο ο Μαχρέζ μετέτρεψε σε γκολ ισοφαρίζοντας με 4 λεπτά να μένουν για τη λήξη.

Κάπου εκεί, όμως, ο Χάρι Κέιν αποφάσισε να... τρελάνει τους πάντες, όταν στο 90+5' με κεφαλιά εκτέλεσε την Μάντσεστερ, δίνοντας στην Τότεναμ τη νίκη, σε ένα απίστευτο ματς.

Το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (19/2)
Γουέστ Χαμ – Νιουκάστλ 1-1
(32’ Ντόουσον – 45’ Γουίλοκ)

Άρσεναλ – Μπρέντφορντ 2-1
(48’ Σμιθ-Ρόου, 79’ Σακά – 93’ Νόργκαρντ)

Άστον Βίλα – Γουότφορντ 0-1
(78’ Ντένις)

Μπράιτον – Μπέρνλι 0-3
(21’ Βέγκχορστ, 40’ Μπράουνχιλ, 69’ Λένον)

Κρίσταλ Πάλας – Τσέλσι 0-1
(89’ Ζίγετς)

Λίβερπουλ – Νόριτς 3-1
(64’ Μανέ, 67’ Σαλάχ, 81’ Ντίας – 48’ Ρασίκα)

Σαουθάμπτον – Έβερτον 2-0
(52’ Άρμστρονγκ, 84’ Λονγκ)

Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ 2-3
(33' Γκουντογκάν, 90+2' Μαχρέζ - 4' Κουλουσέφσκι, 59' Κέιν, 90+5')

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ (20/2)
16.00: Λιντς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
18.30: Γουλβς – Λέστερ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ