La Liga: Άμεση επιστροφή στις νίκες για την Ατλέτικο, 3-0 την Οσασούνα (highlights)

Η Ατλέτικο δεν έχασε χρόνο, επιστρέφοντας άμεσα στα θετικά αποτελέσματα κόντρα στην Οσασούνα (0-3) χάρις τα τέρματα των Φέλιξ (3'), Σουάρες (59') και Κορέα (89'). 

La Liga: Άμεση επιστροφή στις νίκες για την Ατλέτικο, 3-0 την Οσασούνα (highlights)

Επιστροφή στις νίκες για την Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία δεν είχε όρεξη να... μπλέξει και πήρε το απαραίτητο «διπλό» στην έδρα της Οσασούνα με 3-0. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν σχεδόν με το... καλημέρα, με τον Ζοαό Φέλιξ να ανοίγει το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης, καθώς υποδέχθηκε τη μπάλα έπειτα από κόρνερ που εκτέλεσε ο Ερέρα.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε να επιδείξει κάτι περαιτέρω, με τους γηπεδούχους να έχουν τις ευκαιρίες τους, δίχως όμως να επιτυγχάνουν κάτι το αξιοσημείωτο. Το δεύτερο ημίχρονο άνοιξε με ένα εκπληκτικό γκολ του Λουίζ Σουάρες, ο οποίος παίρνοντας την μπάλα στην αντεπίθεση... τιμώρησε τον Σέρχιο Ερέρα, για το γεγονός ότι ανέβηκε πιο ψηλά από όσο έπρεπε, διπλασιάζοντας τα τέρματα τις ομάδας του (59')

Πανηγυρικό χαρακτήρα στην εκτός έδρας νίκη της ομάδας του ήρθε να δώσει ο Άνχελ Κορέα στα... χασομέρια(89'). Πολύ καλή νίκη για τους Μαδριλένους, τόσο από βαθμολογικής, όσο και από ψυχολογικής άποψης.