Μπαρτσελόνα: Πρόταση για συμβόλαιο 2+1 χρόνων στον Αθπιλικουέτα της Τσέλσι

Η Μπαρτσελόνα προσέφερε συμβόλαιο διάρκειας 2+1 χρόνων στον αμυντικό Θέσαρ Αθπιλικουέτα, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Τσέλσι.

Μπαρτσελόνα: Πρόταση για συμβόλαιο 2+1 χρόνων στον Αθπιλικουέτα της Τσέλσι

Η φετινή αγωνιστική περίοδος μπορεί να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμα, ωστόσο η Μπαρτσελόνα συνεχίζει τις κινήσεις της για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της ενόψει της επόμενης σεζόν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία, οι «μπλαουγκράνα» επιμένουν για την απόκτηση του Θέσαρ Αθπιλικουέτα και ήδη έχουν καταθέσει πρόταση στον παίκτη για συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας δύο ετών με προοπτική επέκτασης για έναν επιπλέον χρόνο.

Ο 32χρονος άσος, που μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο δεξί άκρο της άμυνας όσο και ως στόπερ, έχει συμβόλαιο με την Τσέλσι μέχρι το καλοκαίρι. Οι «μπλε» συνεχίζουν να βρίσκονται σε συζητήσεις μαζί του για την επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας, αλλά ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Πρόσφατα ο προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης, Τόμας Τούχελ, αναφέρθηκε στο μέλλον του Ισπανού άσου, υπογραμμίζοντας ότι είναι «πάρα πολύ σημαντικός» για τον αγγλικό σύλλογο, ενώ μένει να φανεί αν ο Αθπιλικουέτα θα συνεχίσει να φορά και την επόμενη σεζόν το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην Τσέλσι ή αν θα επιστρέψει στη χώρα του για να φορέσει τα «μπλαουγκράνα» της Μπαρτσελόνα.

Τη φετινή περίοδο ο 32χρονος έχει καταγράψει 30 εμφανίσεις στην Τσέλσι, όπως επίσης ένα γκολ και 3 ασίστ.