Ρεάλ: Θέλει να κάνει τον Μπαπέ τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή του πλανήτη (pic)

Σύμφωνα με ισπανικά μέσα, η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται να προσφέρει ηγεμονικό συμβόλαιο στον Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος ολοένα και πιο «φευγάτος» φαντάζει στη Παρί Σεν Ζερμέν.

Ρεάλ: Θέλει να κάνει τον Μπαπέ τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή του πλανήτη (pic)

Το «σήριαλ» σχετικά με την πιθανή μετάβαση του Κιλιάν Μπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης μόλις απέκτησε μεγαλύτερη υπόσταση, καθώς, σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, οι Ισπανοί προτίθενται να προσφέρουν γη και ύδωρ στον σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ώρες έχουν κυκλοφορήσει πληροφορίες σχετικά με την πρόταση που έχει κατατεθεί από μεριάς Μαδριλένων στον 23χρονο Γάλλο, μ η οποία θα έχει διάρκεια έξι χρόνια, με τις ετήσιες απολαβές να φτάνουν τα 25 εκατομμύρια ευρώ, ενώ θα υπάρξει και μπόνους υπογραφής ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ, μετατρέποντάς τον αυτόματα στον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή του πλανήτη.

Παρόλα αυτά, αξίζει να επισημάνουμε, ότι οι «μερέγκες» δεν έχουν πραγματοποιήσει κάποια επίσημη τοποθέτηση επί του θέματος, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σήμερα (15/2, 22:00) το απόγευμα θα αντιμετωπίζουν τους Παριζιάνους για τη πρεμιέρα της φάσης των «16» του Champions League, όπου πιθανώς να προτιμούν να ολοκληρωθούν οι μεταξύ τους αγώνες και ύστερα να προχωρήσουν επί του παραπάνω θέματος.