Έστησαν «πάρτι» Μάντσεστερ Σίτι και Στέρλινγκ, 0-4 τη Νόργουιτς! (vids)

Άνετο αποδείχθηκε το πέρασμα της Μάντσεστερ Σίτι από την έδρα της Νόργουιτς (0-4), με τον Στέρλινγκ να σημειώνει χατ-τρικ!

Έστησαν «πάρτι»  Μάντσεστερ Σίτι και Στέρλινγκ, 0-4 τη Νόργουιτς! (vids)

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν πρόκειται να αφήσει κανένα περιθώριο στη Λίβερπουλ για να την πλησιάσει, κάτι που απέδειξε περίτρανα σήμερα (12/2) απέναντι στη Νόργουιτς, την οποία «σκόρπισε» με 0-4, παραμένοντας σε απόσταση… ασφαλείας από τους «κόκκινους». Το πρόσωπο της βραδιάς δεν θα μπορούσε να μην είναι, βέβαια, ο Ραχίμ Στέρλινγκ με το χατ-τρικ που σημείωσε (31’, 70’, 90’).

Ο Βρετανός εξτρέμ έδειξε από νωρίς της προθέσεις-τόσο τις δικές του όσο και της ομάδας του-ανοίγοντας το σκορ στο 31ο λεπτό με ένα εξαιρετικό τελείωμα, προκειμένου οι «κυανόλευκοι» να πάνε στα αποδυτήρια όντας μπροστά στο σκορ.

Η ομάδα του Γκουαρντιόλα, όμως, δεν είχε καμία πρόθεση να… χαλαρώσει στο δεύτερο μισό. Μπαίνοντας με φόρα από τα αποδυτήρια, οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματά τους σχεδόν αμέσως (48’) με τον Φιλ Φόντεν, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας για να γράψει το 0-2.

Κάτι παραπάνω από 30 λεπτά αγώνα χρειάστηκε η Σίτι, προκειμένου να σκοράρει και πάλι, όπου αυτή τη φορά ο Στέρλινγκ υποδέχθηκε άψογα ωραία ασίστ-κεφαλία από τον Ρούμπεν για να «γράψει» το 0-3 (70’) και να κάνει τα δύο τα προσωπικά του γκολ.

Ο Βρετανός, ωστόσο, δεν είχε πει τη τελευταία του λέξη, καθώς στο 90' θα σκοράρει μετά από χαμένο (δικό του) πέναλτι, προλαβαίνοντας δεύτερη απόκρουση από τον Γκαν.