Serie A: «Φωτιά» στην μάχη του τίτλου!

Το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Ίντερ και Νάπολι ξεχωρίζει στο πρόγραμμα του Σαββάτου (12/2) για την 25η αγωνιστική της Serie A. Δυνατά ματς και σε Ρώμη, Τορίνο.

Serie A: «Φωτιά» στην μάχη του τίτλου!

Η μάχη του τίτλου κορυφώνεται στην Serie A με τις δύο πρωτοπόρους Ίντερ και Νάπολι να κοντράρονται με φόντο το Scudetto. Η μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη περνάει από την Ρώμη με την Λάτσιο να υποδέχεται την Μπολόνια. Ενώ στον Ιταλικό Βορρά, η Τορίνο υποδέχεται την Βενέτσια η οποία «καίγεται» για βαθμούς.

Η 25η αγωνιστική αρχίζει στις 16:00 με την αναμέτρηση της Λάτσιο απέναντι στην Μπολόνια. Οι «λατσιάλι» βρίσκονται στην έκτη θέση με 39 βαθμούς και θέλουν το τρίποντο που θα τους κρατήσει σε Ευρωπαϊκή τροχιά. Οι «ροσομπλού» θέλουν να επαναλάβουν την εμφάνιση του πρώτου γύρου όταν επικράτησαν με 3-0 εντός έδρας των πρωτευουσιάνων.

Αναμφίβολα, ο αγώνας που ξεχωρίζει στο πρόγραμμα του Σαββάτου(12/2) είναι αυτός στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» ανάμεσα στην δεύτερη της βαθμολογίας Νάπολι και την πρωτοπόρο Ίντερ. Οι «νερατζούρι» βρίσκονται έναν βαθμό μπροστά από τους «παρτενοπέϊ» έχοντας και ένα ματς παραπάνω ωστόσο οι γηπεδούχοι με νίκη έχουν την ευκαιρία να προσπεράσουν και να πιάσουν την κορυφή.

Η ομάδα του Σπαλέτι μετρά τέσσερις συνεχόμενες νίκες και έχει την καλύτερη άμυνα στην Serie A έχοντας δεχθεί 16 τέρματα. Στον ανίποδα, οι Πρωταθλητές έχουν την καλύτερη επιθετική επίδοση με 54 γκολ και προέρχονται από την νίκη στο Κύπελλο με 2-0 επί της Ρόμα.

Η αυλαία της ημέρας πέφτει στις 21:45 όταν η Τορίνο θα υποδεχθεί την Βενέτσια με τις δύο ομάδες να προέρχονται αμφότερες από ήττες. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 18η θέση με μόλις 18 βαθμούς και θέλουν την νίκη προκειμένου να εξέλθουν από την επικίνδυνη ζώνη.