Γιουβέντους-Σασουόλο 2-1: Στα ημιτελικά από... κόντρα και με Βλάχοβιτς

Ο Βλάχοβιτς ήταν αυτός που βρήκε τρόπο για να νικηθεί ο τρομερός τερματοφύλακας της Σασουόλο, ο Πέγκολο και η Γιουβέντους να προκριθεί στα ημιτελικά του Copa Italia.

Γιουβέντους-Σασουόλο 2-1: Στα ημιτελικά από... κόντρα και με Βλάχοβιτς

Μία πολύ δύσκολη πρόκριση κατάφερε και πήρε η Γιουβέντους που νίκησε με 2-1 εντός έδρας τη Σασουόλο και βρίσκεται στα ημιτελικά του Copa Italia. Οι "μπιανκονέρι" προηγήθηκαν στο ματς πολύ νωρίς με τον Ντιμπάλα στο 3'.

Η Σασουόλο που είχε στην αρχική της ενδεκάδα τον Γιώργο Κυριακόπουλο κατάφερε να ισοφαρίσει στο 24' με τον Τραορέ. Το πρώτο μέρος έμεινε στο 1-1 και στην επανάληψη τα πράγματα ήταν δύσκολα για τους φιλοξενούμενους.

Η Γιουβέντους άσκησε ασφυκτική πίεση στη Σασουόλο, αλλά βρήκε απέναντι της έναν εκπληκτικό τερματοφύλακα. Ο Πέγκολο κρατούσε μόνος του όρθια την ομάδα του με εντυπωσιακές αποκρούσεις. Οι παίκτες της "Γιούβε" δεν μπορούσαν να βρουν τρόπο για να τον νικήσουν.

Στο 88' ο Βλάχοβιτς πήρε πάνω του τη φάση, μπήκε στην περιοχή έκανε ένα σουτ που κόντραρε πάνω στον Τρεσόλντι και αιφνιδίασε τον Πέγκολο για να γίνει το 2-1 και να πάρει την πρόκριση η Γιουβέντους. Έτσι στα ημιτελικά η "Μεγάλη Κυρία" θα βρει απέναντι της τη Φιορεντίνα.

ΤΡΙΤΗ (8/2)

Ίντερ – Ρόμα 2-0

(2’ Ντζέκο, 68’ Σάντσες)

ΤΕΤΑΡΤΗ (9/2)

Μίλαν – Λάτσιο 4-0

(24’ Λεάο, 41’ και 45’+1’ Ζιρού, 79' Κεσιέ)

ΠΕΜΠΤΗ (10/2)

Αταλάντα – Φιορεντίνα 2-3
(36' Ζαπακόστα, 56' Μπόγκα - 9', 71' Πιάτεκ, 94' Μιλένκοβιτς)

Γιουβέντους-Σασουόλο 2-1

3' Ντιμπάλα, 88' αυτ. Τρεσόλντι - 24' Τραορέ

Οι ημιτελικοί

Τετάρτη 2/3

Ίντερ-Μίλαν

Γιουβέντους-Φιορεντίνα

Τετάρτη 20/4

Μίλαν-Ίντερ

Φιορεντίνα-Γιουβέντους