Ο Καπίνο πήγε ως Νο 2 αλλά με όνειρα να γίνει πρώτος στη Βέρντερ (pic)

 

Ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Στέφανος Καπίνο αποκάλυψε ότι είχε κι άλλες προτάσεις εκτός από αυτή της Βέρντερ Βρέμης.

Ο Καπίνο πήγε ως Νο 2 αλλά με όνειρα να γίνει πρώτος στη Βέρντερ (pic)

Ο Στέφανος Καπίνο έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Βέρντερ Βρέμης όπου προορίζεται για δεύτερος τερματοφύλακας. Εκείνος όμως έχει φιλοδοξίες και δεν τις κρύβει.

«Δεν είναι τόσο κακό να είσαι το νούμερο δύο. Φυσικά, όλοι θέλουν να παίζουν, αλλά θέλω πάρα πολύ να βοηθήσω την ομάδα και τους άλλους τερματοφύλακες. Έχουμε μεγάλη ποιότητα κάτω από τα δοκάρια και μπορούμε να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον» είπε.

Στο σημείο αυτό αποκάλυψε ότι είχε και άλλες προτάσεις: «Θα μπορούσα να είμαι πρώτος τερματοφύλακας σε διάφορες ομάδες, αλλά κάποια στιγμή στο μέλλον θα ήθελα να είμαι το νούμερο ένα εδώ. Είμαι σίγουρος ότι μπορώ να το καταφέρω» τόνισε.

Ο Καπίνο άφησε την Νότιγχαμ Φόρεστ και τη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας για να παίξει στη Μπουντεσλίγκα. «Η Μπουντεσλίγκα αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο, δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά για να έρθω. Ήμουν στην Μάιντς όταν ήμουν πολύ νέος. Ήταν καλή ομάδα, αλλά η Βέρντερ είναι σε άλλο επίπεδο» εξήγησε.