Ντιέγκο Κόστα: «Πρώτα θα δω τι θα γίνει με Φενέρμπαχτσε και μετά θα κοιτάξω την Ρωσία»

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ Ντιέγκο Κόστα που κυκλοφορεί ελεύθερος εδώ και ένα μήνα, επιβεβαίωσε τις επαφές με την Φενέρμπαχτσε και στο... βάθος βλέπει Κράσνονταρ ή Ζενίτ.

Ντιέγκο Κόστα: «Πρώτα θα δω τι θα γίνει με Φενέρμπαχτσε και μετά θα κοιτάξω την Ρωσία»

Στις 7 Ιανουαρίου αποχώρησε από την Ατλέτικο Μινέιρο και από τότε αναζητάει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο λόγος για τον Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Φενέρμπαχτσε, ενώ έχει προσφορές και από την Ρωσία.

Ο ατζέντης Μάρκο Κιρντεμίρ δήλωσε στο τουρκικό «TV100» ότι ο Κόστα θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στην Φενέρμπαχτσε και κάπου εκεί οι Τούρκοι έμπλεξαν και τον Ολυμπιακό, επειδή είχε γραφεί στον ελληνικό Τύπο ότι θα μπορούσε να απασχολήσει τους Πειραιώτες. Το «TV100» μάλιστα υποστήριξε σε ρεπορτάζ του ότι το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού είναι εν γνώσει του Κιρντεμίρ.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός με προσωπική του πάντως, ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με το μέλλον του, αλλά και για τον Κιρντεμίρ που μιλάει εξ ονόματός του: «Δεν είναι ο ατζέντης μου. Υπάρχει απλώς ένα πρόσωπο που εμπιστεύομαι στην Τουρκία για να διαπραγματευτεί με την Φενέρμπαχτσε», είπε αρχικά στο «Sky Sports» και κατέληξε σχετικά με τις προτάσεις που έχει στα χέρια του από Κράσνονταρ και Ζενίτ: «Με ρωτάτε αν υπάρχουν προσφορές από την Ρωσία... Εγώ αυτό που έχω να σας πω ότι θέλω να δω πρώτα τι θα γίνει με την Φενέρμπαχτσε. Αν δεν γίνει η μεταγραφή, τότε θα δω και την Ρωσία».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ακόμη και ο Ρομπέρτο Κάρλος που έχει περάσει από την Φενέρ, έχει μπει στη διαδικασία να «ψήσει» τον Ντιέγκο Κόστα να συνεχίσει την καριέρα του στην Κωνσταντινούπολη.