Λέστερ: Απέκλεισε δια βίου τον οπαδό που επιτέθηκε στους παίκτες της Νότιγχαμ!

Η Λέστερ απέκλεισε ισόβια τον οπαδό που επιτέθηκε σε παίκτες της Νότιγχαμ Φόρεστ κατά τη διάρκεια του πρόσφατου αγώνα των δύο ομάδων για το Κύπελλο Αγγλίας!

Λέστερ: Απέκλεισε δια βίου τον οπαδό που επιτέθηκε στους παίκτες της Νότιγχαμ!

Άμεση ήταν για άλλη μια φορά η αντίδραση αγγλικού κλαμπ σε φαινόμενο οπαδικής βίας, με πρωταγωνίστρια αυτή τη φορά την ομάδα της Λέστερ.

Η κάτοχος του τίτλου στο Κύπελλο Αγγλίας γνώρισε βαριά ήττα-αποκλεισμό με 4-1 στο «Σίτι Γκράουντ» από τη Νότιγχαμ την Κυριακή, σε ένα παιχνίδι που υπήρξε εισβολή οπαδού της Λέστερ στον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος επιτέθηκε και χτύπησε παίκτες της Φόρεστ.

Με τη βοήθεια της ασφάλειας απομακρύνθηκε από το γήπεδο και στη συνέχεια συνελήφθη από την αστυνομία, αλλά το περιστατικό δεν θα τελειώσει με μια απλή δίκη.

Η Λέστερ ζήτησε δημόσια συγγνώμη και ανακοίνωσε ότι στο συγκεκριμένο άτομο επιβλήθηκε από την ομάδα δια βίου αποκλεισμός από τους αγώνες της.

«Ο σύλλογος δεν δέχεται τέτοιες συμπεριφορές και ζητάει συγγνώμη από τη Νότιγχαμ Φόρεστ και τους παίκτες που η ασφάλειά τους τέθηκε σε κίνδυνο. Ο υπεύθυνος θα τιμωρηθεί από όλους τους αγώνες της Λέστερ εντός κι εκτός έδρας», γνωστοποίησαν στη σχετική ενημέρωση οι «Αλεπούδες».