FA Cup: Πανηγυρική πρόκριση της Νότιγχαμ με 4-1 επί της Λέστερ (highlights)

 

Η Νότιγχαμ συνεχίζει να «τρελαίνει» κόσμο, πετυχαίνοντας νέα σπουδαία νίκη, αυτή τη φορά επί της Λέστερ με 4-1 και πήρε τη πρόκριση για τους «16» του FA Cup όπου θα αντιμετωπίσει τη Χάντερσφιλντ.

FA Cup: Πανηγυρική πρόκριση της Νότιγχαμ με 4-1 επί της Λέστερ (highlights)

Η Νότιγχαμ επιβεβαίωσε για άλλη μία φορά ότι το παρατσούκλι ο «φονέας των γιγάντων» που της έχουν κολλήσει τη φετινή σεζόν, μόνο τυχαίο δεν είναι. «Σκόρπισε» τη Λέστερ με 4-1 και πήρε πανηγυρικά τη πρόκριση για τους «16» του FA Cup, όπου θα αντιμετωπίσει και πάλι εντός έδρας την Χάντερσφιλντ.

Οι «Κόκκινοι» μπήκαν από νωρίς με το πόδι πατημένο στο γκάζι και το πρώτο… μπαμ δεν άργησε να έρθει, όταν με συνεχόμενες αντεπιθέσεις πέτυχαν δύο γκολ σε διάστημα ενός λεπτού! Εκτελεστές οι Φιλίπ Ζινκερνάγκελ (23’) και Μπρέναν Τζόνσον (24’) για να δώσουν ένα δυναμικό προβάδισμα στην ομάδα τους.

Το τρίτο γκολ ήρθε έπειτα από μόλις… 8 λεπτά, όταν στο 32’ ο Τζο Γουόραλ διαμόρφωσε το 3-0, πριν έρθει ο Ιχεανάτσο στο 40’ να μειώσει για τους φιλοξενούμενους σε 3-1.

Στο δεύτερο μέρος, ο Τζεντ Σπενς έβαλε «ταφόπλακα» στα όποια όνειρα της Λέστερ για ανατροπή, κάνοντας τέσσερα τα τέρματα τα ομάδας του στο 61’, μετατρέποντας την αναμέτρηση σε «πάρτι» για τους γηπεδούχους.