Άγιαξ: Παραιτήθηκε ο Μαρκ Όφερμαρς για ακατάλληλα μηνύματα σε γυναίκες υπαλλήλους!

Ο παλιός άσος και τεχνικός διευθυντής του Άγιαξ, Μαρκ Οφερμαρς, παραιτήθηκε από τη θέση του μετά την αποκάλυψη ότι είχε στείλει μηνύματα με ακατάλληλο περιεχόμενο σε εργαζόμενες στον ολλανδικό σύλλογο!

Άγιαξ: Παραιτήθηκε ο Μαρκ Όφερμαρς για ακατάλληλα μηνύματα σε γυναίκες υπαλλήλους!

Την παραίτησή του από τη θέση του τεχνικού διευθυντή του Άγιαξ υπέβαλε ο Μαρκ Όφερμαρς, ύστερα από θητεία εννέα ολόκληρων χρόνων στη συγκεκριμένη θέση.

Ο λόγος που η άλλοτε μεγάλη δόξα του «Αίαντα», της Μπαρτσελόνα και της εθνικής Ολλανδίας προχώρησε σε αυτή την κίνηση είναι η αποκάλυψη που είδε το φως της δημοσιότητας περί ακατάλληλων μηνυμάτων που έστελνε ο ίδιος σε γυναίκες υπαλλήλους του ολλανδικού κλαμπ.

Στην επιστολή παραίτησής του ο Όφερμαρς, ο οποίος μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο είχε ανανεώσει εκ νέου το συμβόλαιό του με τον Άγιαξ έως το 2026, υποστήριξε τα εξής:

«Ντρέπομαι. Την περασμένη εβδομάδα ήρθα αντιμέτωπος με αναφορές σχετικά με τη συμπεριφορά μου. Αλλά και πώς αυτό επηρέασε άλλους. Δυστυχώς, δεν συνειδητοποίησα ότι ξεπερνούσα τα όρια, αλλά αυτό μου έγινε σαφές τις τελευταίες ημέρες. Ένιωσα ξαφνικά τεράστια πίεση. Ζητώ συγγνώμη.

Σίγουρα για κάποιον στη θέση μου αυτή η συμπεριφορά είναι απαράδεκτη. Το βλέπω και εγώ τώρα. Αλλά είναι πολύ αργά. Δεν βλέπω άλλη επιλογή από το να φύγω από τον Άγιαξ. Αυτό έχει επίσης σημαντικό αντίκτυπο στην προσωπική μου κατάσταση. Γι’ αυτό ζητώ από όλους να αφήσουν εμένα και την οικογένειά μου ήσυχους».