Σαλάχ: Επιστρέφει στις προπονήσεις και παίζει την Πέμπτη!

Ο Μο Σαλάχ δήλωσε στους ανθρώπους της Λίβερπουλ πως θα επιστρέψει την Τρίτη (8/2) στις προπονήσεις και έθεσε εαυτόν στην διάθεση του Γιούργκεν Κλοπ ενόψει της αναμέτρησης με την Λέστερ την Πέμπτη(10/2).

Σαλάχ: Επιστρέφει στις προπονήσεις και παίζει την Πέμπτη!

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ ενημέρωσε τους ανθρώπους της Λίβερπουλ πως την Τρίτη (8/2) θα επιστρέψει στο Κίρκμπι για να ενσωματωθεί στην ομάδα μετά την ήττα στον τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής την Κυριακή.

Η Αίγυπτος ηττήθηκε από την Σενεγάλη του Σαντιό Μανέ και ο τελευταίος θα συμμετέχει στις εκδηλώσεις για την κατάκτηση του τροπαίου στην πατρίδα του.

Αντίθετα, ο 29χρονος πρώτος σκόρερ της Premier League βρίσκεται ήδη στην Αγγλία και αναμένεται την Τρίτη (8/2) να επιστρέψει στις προπονήσεις των «κόκκινων». Είναι σημαντικό να αναφερθεί πως Σαλάχ έπαιξε 480 λεπτά σε 11 μέρες(!) αφού όλα τα ματς των «Φαραώ» στα νοκ-άουτ πήγαν στην παράταση.

Οι επιδόσεις του Αιγύπτιου φέτος πραγματικά «ζαλίζουν» αφού σε 26 συμμετοχές σε Premier League και Champions League έχει σημειώσει 23 τέρματα και έχει μοιράσει 9 ασίστ! Παράλληλα, ξεχώρισε και στο Copa Africa αφού πέτυχε 2 γκολ, έδωσε μια ασίστ και δημιούργησε 14 ευκαιρίες