Λίβερπουλ: Ισχύει για το καλοκαίρι η μεταγραφή του Καρβάλιο

Η Λίβερπουλ συνεχίζει τις επαφές με την Φούλαμ για να γίνει το καλοκαίρι η μεταγραφή του Φάμπιο Καρβάλιο η οποία δεν ολοκληρώθηκε την τελευταία μέρα του Ιανουαρίου. 

Λίβερπουλ: Ισχύει για το καλοκαίρι η μεταγραφή του Καρβάλιο

Η Λίβερπουλ προσπάθησε στο τέλος των μεταγραφών του Ιανουαρίου να εντάξει στο δυναμικό της τον 19χρονο Φάμπιο Καρβάλιο. Μάλιστα, οι «κόκκινοι» συμφώνησαν να δώσουν στην Φούλαμ 8 εκατομμύρια λίρες και να παραχωρήσουν τον Άγγλο μέσο δανεικό πίσω στην ομάδα του Μάρκο Σίλβα. Όμως οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν τις τυπικές διαδικασίες μέχρι την λήξη του μεταγραφικού παραθύρου και έτσι η μεαταγραφή «χάλασε».

Έτσι, ο Γιούργκεν Κλοπ ερωτήθηκε για το θέμα στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ενόψει της αναμέτρησης με την Κάρντιφ για το Κύπελλο δηλώνοντας:

«Εννοείται πως ενδιαφερόμαστε ακόμα. Θα ήταν τρελό αν δεν ενδιαφερόμασταν. Θα δούμε τι θα γίνει.»

Οι δύο ομάδες συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις προκειμένου να κλείσουν μια συμφωνία στα ίδια λεφτά με αυτά που είχαν συζητήσει μολονότι το συμβόλαιο του γεννημένου στην Πορτογαλία μέσου λήγει το καλοκαίρι. Αυτό συμβαίνει διότι ο Καρβάλιο είναι κάτω των 24 και εάν μεταγραφεί ως ελεύθερος στο Άνφιλντ θα πρέπει να γίνει ένα δικαστήριο ούτως ώστε να καθοριστεί ένα ποσό το οποίο η Λίβερπουλ θα είναι υποχρεωμένη να καταθέσει στην Φούλαμ ως τροφεία για τον ποδοσφαιριστή.

Την παραπάνω διαδικασία λοιπόν στοχεύουν να αποφύγουν τα δύο κλαμπ αφού την είχαν ξανά συναντήσει το 2019 όταν η Λίβερπουλ είχε αποκτήσει από τους Λονδρέζους τον Χάρβεϊ Έλιοτ. Οι «κόκκινοι» κλήθηκαν να πληρώσουν συνολικά ένα ποσό πάνω από 4 εκατομμύρια ευρώ για τον τότε 16χρονο μεσοεπιθετικό.

Στο πλαίσιο τη καλής θέλησης η Λίβερπουλ παραχώρησε στην Φούλαμ δανεικό τον Νίκο Γουίλιαμς μέχρι το τέλος της σεζόν.