Αταλάντα: Ο γκολκίπερ της, Χουάν Μούσο, ανήρτησε, κατά λάθος, γυμνή φωτογραφία του στο Instagram!

Ο, Αργεντινός, διεθνής, τερματοφύλακας της Αταλάντα, Χουάν Μούσο, «ανέβασε» στο Instagram, κατά λάθος, γυμνή του φωτογραφία που απέστειλε στην σύντροφο του. Την αντικατέστησε μόλις κατάλαβε την γκάφα του...

Αταλάντα: Ο γκολκίπερ της, Χουάν Μούσο, ανήρτησε, κατά λάθος, γυμνή φωτογραφία του στο Instagram!

Αποκαλυπτικότερος απ' όσο... ήθελε ήταν ο Χουάν Μούσο σε ανάρτηση του στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Instagram.

O Αργεντινός, διεθνής, γκολκίπερ της Αταλάτα ανέβασε, κατά λάθος, μία γυμνή φωτογραφία του που απευθυνόταν στην σύντροφό του.

Η Άννα Αριάουντο, σύντροφος του Χουάν Μούσο, θέλησε να καλωσορίσει τον γκολκίπερ των «μπεργκαμάσκι» μετά το πέρας των υποχρεώσεων του με την εθνική του, αγοράζοντας μπαλόνια και τοποθετώντας τα στο καθιστικό του σπιτιού τους στην πόλη της Λομβαρδίας.

Κίνηση που εκτίμησε ιδιαίτερα ο 27χρονος κίπερ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στα μπαράζ για τους «16» του Europa League και αποφάσισε να μοιραστεί τη συγκεκριμένη όμορφη εικόνα του σπιτιού του μέσω Instagram Stories.

Ωστόσο στο δωμάτιο υπήρχαν καθρέφτες που ...μαρτύρησαν ότι ο τερματοφύλακας ήταν εντελώς γυμνός όταν έβγαλε τη φωτογραφία και την ανέβασε στο λογαριασμό του.

Αφού έγινε το... σώσε (viral) ο Αργεντινός διόρθωσε την γκάφα του, αναρτώντας μία δεύτερη από τον ίδιο χώρο αλλό με τον ίδιο... ντυμένο πλέον!

«Εδώ είναι η σωστή φωτογραφία», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μούσο, με τη σύντροφό του να μοιράζεται τη φωτογραφία σχολιάζοντας: «Είσαι τυχερός που σε αγαπώ τόσο»...