Τσιμίκας για Ντίας, Έλιοτ και ψάρεμα…

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίβερπουλ, μίλησε ο Έλληνας διεθνής άσος των «κόκκινων», Κώστας Τσιμίκας. 

Τσιμίκας για Ντίας, Έλιοτ και ψάρεμα…

Ο Έλληνας άσος, Κώστας Τσιμίκας μίλησε για την απόκτηση τους Λούις Ντίας από τη Λίβερπουλ, τον Έλιοτ ο οποίος επέστρεψε μετά το σοβαρό τραυματισμό που είχε αλλά και το ψάρεμα και τα σκυλιά του. Την οικογένειά του και τη διακοπή του πρωταθλήματος.

«Όλοι ανυπομονούν να τον δουν με την ομάδα», είπε ο Έλληνας διεθνής στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίβερπουλ για τον Ντίας και συνέχισε: «Όταν παίξαμε με την Πόρτο, νομίζω ότι ήταν ο καλύτερος παίκτης της. Ανυπομονώ να τον συναντήσω, να μιλήσω μαζί του και να είμαι εδώ για ό,τι θέλει. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα μας βοηθήσει πολύ.

Μου αρέσουν οι ικανότητές του. Πραγματικά πηγαίνει στο ένας εναντίον ενός. Δεν το σκέφτεται πολύ. Μου αρέσει πολύ ως παίκτης.

Μου αρέσει όταν ένας παίκτης δεν σκέφτεται πολύ και πηγαίνει απευθείας για να σκοράρει ο ίδιος και να προσπαθεί να κάνει κάτι για την ομάδα του. Ελπίζω να το δω και εδώ. Είναι ένας απίστευτος παίκτης».

Για τον Έλιοτ και την επιστροφή του μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε στον αστράγαλο, είπε: «Χαίρομαι πολύ για αυτόν. Είμαστε πολύ κοντά. Προφανώς όταν τραυματίστηκε, ένιωσα τόσο λυπημένος για αυτόν, αλλά τελικά είναι εδώ, είναι υγιής. Το είδατε από την αρχή, είναι 100 τοις εκατό καλά, είδατε ξανά τις ικανότητές του. Για εμάς, είναι πολύ, πολύ σημαντικό ως ομάδα να τον έχουμε πίσω ως άτομο και ως παίκτη επίσης. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και είμαι σίγουρος ότι θα μας βοηθήσει για την υπόλοιπη σεζόν».

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος, την ευκαιρία να ξεκουραστεί και το ψάρεμα, ο πρώην άσος του Ολυμπιακού δήλωσε: «Ήταν φοβερή εμπειρία Προφανώς δεν έπιασα κανένα ψάρι αλλά προσπάθησα! Το απολαμβάνω πολύ όταν ψαρεύω. Καθαρίζει το μυαλό όταν ακούς το νερό του ποταμού. Απόλαυσα πολύ αυτή την εβδομάδα. Φόρτισα πλήρως τις μπαταρίες μου και είμαι εδώ για να κάνω τα πάντα. Ήταν πολύ, πολύ σημαντικό για μένα. Προφανώς δεν παίρνω ποτέ μια εβδομάδα άδεια γιατί όλες τις άλλες φορές που ήμουν στην εθνική ομάδα, έπαιζα παιχνίδια. Για εμένα και την οικογένειά μου ήταν πολύ σημαντικό.

Περπάτησα πολύ με τα σκυλιά μου και ήταν πολύ χρήσιμο να γεμίσω τις μπαταρίες μου και να είμαι έτοιμος για τους επόμενους ανταγωνιστικούς αγώνες. Κάθε παιχνίδι για εμάς είναι πολύ σημαντικό. Φυσικά έχουμε τον τελικό του Carabao Cup αλλά γιατί να μην πάμε και για το FA Cup;

Θα είμαστε 100 τοις εκατό εκεί, συγκεντρωμένοι και πεινασμένοι για αυτό. Θα το καταφέρουμε. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας, όπως πάντα, να κάνουμε ακριβώς αυτό που κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια, να είμαστε 100 τοις εκατό συγκεντρωμένοι και να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Θυμίζουμε πως την Κυριακή (6/2) η Λίβερπουλ υποδέχεται την Κάρντιφ για το Κύπελλο Αγγλίας και σε αυτό το ματς αναφέρθηκε στο φινάλε των δηλώσεων του ο Κώστας Τσιμίκας.