Λίβερπουλ: Έκανε την επέμβαση ο Έλιοτ, άγνωστο πότε θα επιστρέψει (pic)

Ο μεγάλος άτυχος της Λίβερπουλ, ο Χάρβεϊ Έλιοτ, ο οποίος είχε τον σοκαριστικό τραυματισμό στο ματς με τη Λιντς, υποβλήθηκε την Τρίτη (14/9) σε επέμβαση στον αστράγαλο. Άγνωστο πότε θα επιστρέψει ο άσος των «κόκκινων».

Λίβερπουλ: Έκανε την επέμβαση ο Έλιοτ, άγνωστο πότε θα επιστρέψει (pic)

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (14/9) στο Λονδίνο το χειρουργείο του Χάρβεϊ Έλιοτ στον αριστερό αστράγαλο.

Ο 18χρονος άσος υπέστη κάταγμα και εξάρθρωση στον αριστερό αστράγαλο και αντικαταστάθηκε φυσικά στον αγώνα της Κυριακής κόντρα στη Λιντς. Μετά από τον σοκαριστικό τραυματισμό του, ο Έλιοτ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου εκεί υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί πλήρως το μέγεθος της ζημιάς.

Λιντς - Λίβερπουλ 0-3: «Πύρρειος νίκη» στο «Έλαντ Ρόουντ» (Highlights)

«Ο Χάρβεϊ υπέστη κάταγμα και εξάρθρωση στον αριστερό αστράγαλο την ώρα του αγώνα.

Καταφέραμε να επαναφέρουμε τον αστράγαλο γρήγορα και σήμερα ο Χάρβεϊ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την επιδιόρθωση των συνδέσμων και του κατάγματος που υπέστησαν βλάβη. Η επέμβαση ήταν επιτυχής και η επάνοδός του ξεκινάει τώρα.

Λίβερπουλ: Υποβάλλεται σε επέμβαση ο Έλιοτ

Δεν θα του βάλουμε πίεση με το να του βάλουμε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, αλλά μπορώ να πω με σιγουριά πως περιμένουμε πως θα καταφέρει να αγωνιστεί αργότερα μέσα στη σεζόν αφού ακολουθήσει το πρόγραμμα αποκατάστασης».

Αυτή είναι η ενημέρωση του ιατρικού επιτελείου των «κόκκινων» που χάνουν με το...καλημέρα έναν παίκτη που εμπιστεύθηκε από την αρχή της σεζόν ο Κλοπ και ο 18χρονος τον δικαίωσε με τις εμφανίσεις του αλλά δυστυχώς ήρθε αυτός ο τραυματισμός στον αγώνα με τη Λιντς.