Παρί Σεν Ζερμέν: Αποχωρεί το καλοκαίρι ο Ποτσετίνο

Η Παρί Σεν Ζερμέν φέρεται να ενημέρωσε τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο πως θα αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας με το πέρας της σεζόν.

Παρί Σεν Ζερμέν: Αποχωρεί το καλοκαίρι ο Ποτσετίνο

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Parisien η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε ξεκάθαρο στον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο πως «η περιπέτειά του στην ομάδα θα φθάσει στο τέλος της» το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ από την Γαλλία αναφέρει πως η διοίκηση των Παριζιάνων προσπάθησε να χωρίσει τους δρόμους της με τον Αργεντινό προπονητή στα μέσα της σεζόν και προσέγγισε ορισμένους προπονητές για να αναλάβουν μέσα στον Ιανουάριο. Η αναζήτηση αυτή δεν απέδωσε καρπούς και έτσι το διαζύγιο μετετέθη για το καλοκαίρι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Ανάμεσα στους τεχνικούς που προσέγγισε η Κυπελλούχος Γαλλίας ήταν και ο Ζινεντίν Ζιντάν. Ο Γάλλος τεχνικός ωστόσο δεν θέλησε να αναλάβει σε αυτήν την φάση την Παρί Σεν Ζερμέν για δύο βασικούς λόγους. Αρχικά διαφωνεί με την εσωτερική λειτουργία που επικρατεί στον σύλλογο και δεύτερον δεν ταιριάζει το ρόστερ της ομάδας στην ποδοσφαιρική του φιλοσοφία.