Μέισον Γκρίνγουντ: Υπό κράτηση και για απειλή για απόπειρα δολοφονίας

Στενεύει ο κλοιός για τον επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μέισον Γκρίνγουντ, ο οποίος πέρα από τις κατηγορίες για βιασμό και ξυλοδαρμό, πλέον κρατείται και για απειλές θανάτου κατά της πρώην συντρόφου του.

Μέισον Γκρίνγουντ: Υπό κράτηση και για απειλή για απόπειρα δολοφονίας

Σε ολοένα και πιο δεινή θέση βρίσκεται ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μέισον Γκρίνγουντ, μετά τις καταγγελίες που έκανε εις βάρος του η πρώην σύντροφός του, Χάριετ Ρόμπσον.

Ο 20χρονος διεθνής Άγγλος συνελήφθη την περασμένη Κυριακή (30/1) για βιασμό και ξυλοδαρμό, με τον αγγλικό σύλλογο να τον έχει θέσει εκτός ομάδας μέχρι νεοτέρας.

Όπως ανακοίνωσαν όμως πλέον οι βρετανικές Αρχές, πλέον ο ποδοσφαιριστής αντιμετωπίζει κατηγορίες και για απειλές θανάτου σε βάρος της πρώην συντρόφου του.

«Οι ντετέκτιβ είχαν επιπλέον χρόνο για να μιλήσουν με έναν άνδρα 20 ετών που συνελήφθη ως ύποπτος για βιασμό και επίθεση κατά μιας γυναίκας. Ο ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση την Κυριακή (30 Ιανουαρίου) το απόγευμα, αφού λάβαμε γνώση των διαδικτυακών εικόνων και βίντεο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που δημοσιεύτηκαν από μια γυναίκα που κατήγγειλε περιστατικά σωματικής βίας.

Συνεχίζει να τελεί υπό ανάκριση, αφού οι δικαστές ενέκριναν παράταση μέχρι αύριο (Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου). Μετά από έρευνες μέχρι στιγμής, έκτοτε συνελήφθη περαιτέρω ως ύποπτος για σεξουαλική επίθεση και απειλές για δολοφονία», τονίζει στην ανακοίνωση που εξέδωσε η αστυνομία του Μάντσεστερ.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την διακοπή της συνεργασίας του Γκρίνγουντ με την αθλητική εταιρία ΝΙΚΕ, ο παίκτης αφαιρέθηκε και από το πασίγνωστο ηλεκτρονικό παιγνίδι FIFA 22.