H σύντροφος του Γκρίνγουντ κατηγορεί τον παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για ξυλοδαρμό!

Με ανάρτηση της στο Instagram η σύντροφος του Μέισον Γκρίνγουντ κατηγορεί τον Άγγλο επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ότι την ξυλοκόπησε επιδεικνύοντας τους μώλωπες που αποκόμισε από τη βίαιη συμπεριφορά του...

H σύντροφος του Γκρίνγουντ κατηγορεί τον παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για ξυλοδαρμό!

Σοκ στην κοινή γνώμη, όχι μόνο της Μεγάλης Βρετανίας, κι όχι μόνο την αθλητική, προκάλεσαν οι φωτογραφίες, που ανήρτησε, ως αποδεικτικά στοιχεία, η σύντροφος του Μέισον Γκρίνγουντ, συνοδεύοντας τις κατηγορίες της ότι ο, διεθνής, Άγγλος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την ξυλοκόπησε...

Η Χάριετ Ρόμπσον «ανέβασε», την Κυριακή (30/01), στο Instagram, φωτογραφίες και βίντεο από τα τραύματα (που την κατέστησαν αιμόφυρτη) και τους μώλωπες που προκλήθηκαν από την βίαιη συμπεριφορά του 20χρονου ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, σε μία από τις φωτογραφίες που ανάρτησε με τις μελανιές και τους μώλωπες στα stories της έγραψε χαρακτηριστικά:

«Σε όλους όσους θέλουν να μάθουν τι μου κάνει πραγματικά ο Μέισον Γκρίνγουντ». Παράλληλα, η Ρόμπσον ανέβασε και ένα ηχητικό ντοκουμέντο, στο οποίο ακούγεται ο Γκρίνγουντ να της φωνάζει και να την απειλεί.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, υποστηρίζεται ότι η Αστυνομία του Μάντσεστερ έχουν ενημερωθεί για το συμβάν.

Λίγες ώρες μετά τη διαρροή των φωτογραφιών η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε θέση για το συμβάν, τονίζοντας πως δεν θα προβεί σε κάποιο σχόλιο μέχρι να διαπιστωθεί η εγκυρότητα του συμβάντος. Ξεκαθάρισε πάντως πως καταδίκασε κάθε μορφή βίας.

«Γνωρίζουμε τις εικόνες και τους ισχυρισμούς που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δεν θα κάνουμε κανένα περαιτέρω σχόλιο μέχρι να διαπιστωθούν τα γεγονότα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν συγχωρεί τη βία κανενός είδους».