Ντέλε Άλι: «Το να παίξω για την Τότεναμ ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα» (pic)

Ο Ντέλε Άλι θέλησε να αποχαιρετήσει το σύλλογο της Τότεναμ και τους φιλάθλους της με ένα ξεχωριστό μήνυμα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα social media.

Ντέλε Άλι: «Το να παίξω για την Τότεναμ ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα» (pic)

Ο Ντέλε Άλι ανακοινώθηκε πριν λίγες ώρες και επίσημα από την Έβερτον, όπου θα συνεχίσει τη καριέρα του για τα επόμενα 2,5 χρόνια. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός έπειτα από περίπου 8 σεζόν με τη φανέλα της Τότεναμ αλλάζει… στρατόπεδο, ωστόσο αυτό δεν αναιρεί όσα έχει προλάβει να ζήσει με το σύλλογο.

Με μία προσωπική του ανάρτηση στο twitter ο Ντέλε εξέφρασε τα συναισθήματά του προς τα «Σπιρούνια», ενώ έκανε και ειδική αναφορά στον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

«Ένα κεφάλαιο έκλεισε, αλλά η ιστορία συνεχίζεται. Σας ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα, Πέρασα 7 εκπληκτικά χρόνια στη Τότεναμ, κάνοντας φιλίες που εξελίχθηκαν σε οικογένεια! Θέλω να ευχηθώ στα αδέρφια μου ότι καλύτερο για το υπόλοιπο της σεζόν και έπειτα. Είχαμε μερικές φοβερές στιγμές μεταξύ μας που θα μείνουν μαζί μου για το υπόλοιπο της ζωής μου και ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσω τη στήριξη που μου έχετε δώσει. Να παίξω για εσάς ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και θα σας έχω πάντα στη καρδιά μου. Θέλω να κάνω μία ειδική αναφορά στον Μαουρίτσιο και στους συνεργάτες του για την εμπιστοσύνη και τη καθοδήγηση στα ξεκινήματά μου με τα Σπυρούνια, κάτι που μου έδωσε αυτοπεποίθηση και το τρόπο για να δείξω τι μπορώ να κάνω. Σας αγαπώ όλους και σας εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον! Ντέλε εκτός».