Σχεδίαζαν να απαγάγουν την οικογένεια του Βαλντές (pics)

Στο… παρά πέντε η αστυνομία της Παραγουάης συνέλαβε συμμορία που σχεδίαζε να απαγάγει την οικογένεια του πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Νέλσον Βαλντές.

Σχεδίαζαν να απαγάγουν την οικογένεια του Βαλντές (pics)

Παραλίγο να πέσει θύμα απαγωγής η οικογένεια του πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Νέλσον Βαλντές. Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ από την Παραγουάη η αστυνομία συνέλαβε μία συμμορία, η οποία σχεδίαζε να απαγάγει την οικογένεια του βετεράνου ποδοσφαιριστή.

Η μυστική υπηρεσία πληροφοριών της Παραγουάης παρακολουθούσε αρκετό καιρό τη συγκεκριμένη συμμορία που σχεδίαζε το Σάββατο να απαγάγει την οικογένεια του 38χρονου.

Η σύλληψη τους έγινε όταν τα μέλη της συμμορίας επιχείρησαν να επιτεθούν στο αστυνομικό τμήμα του Σαν Χοακίν με σκοπό να εξουδετερώσουν τις δυνάμεις ασφαλείας προκειμένου να καταφέρουν να πραγματοποιήσουν την απαγωγή.

Όπως αναφέρει η ενημέρωση της αστυνομίας πέντε άνδρες ήταν αυτοί που έκαναν την απόπειρα απαγωγής. Επέβαιναν σε ένα αυτοκίνητο το οποίο ήταν φορτωμένο με όπλο, ενώ η αστυνομία πιστεύει πως στο κόλπο εμπλέκονται ακόμα δέκα άτομα. Ο Νέλσον Βαλντές αυτό το διάστημα βρίσκεται στη Γερμανία και έχει ήδη επικοινωνήσει με τα μέλη της οικογένειας του τα οποία είναι καλά στην υγεία τους και ασφαλή.

Τα μέλη της συμμορίας

Όσα βρέθηκαν στο αυτοκίνητο της συμμορίας