Λίβερπουλ: «Βράζουν» στην Τότεναμ για Ντίαζ

Έξαλλοι παρουσιάζονται οι ιθύνοντες στην Τότεναμ από την Telegraph λόγω του ότι η Λίβερπουλ της πήρε «μέσα από τα χέρια» τον Λουίς Ντίαζ

Λίβερπουλ: «Βράζουν» στην Τότεναμ για Ντίαζ

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε την απόκτηση του Λουίς Ντίαζ από την Πόρτο μολονότι η Τότεναμ είχε καταθέσει πρόταση στις αρχές της εβδομάδας για τον 25χρονο Κολομβιανό.

Αναλυτικά, όταν ο ιδιοκτήτης της Τότεναμ Ντανιέλ Λεβί πληροφορήθηκε ότι η Λίβερπουλ επιχειρεί να «κλέψει» τον ποδοσφαιριστή απείλησε τους υπεύθυνους του μεταγραφικού σχεδιασμού των «κόκκινων» ότι θα τους αναφέρει στους ιδιοκτήτες της ομάδας, Τζον Χένρι και Μάικ Γκόρντον. Αυτό που δεν υπολόγιζε ο ισχυρός άνδρας των Λονδρέζων ήταν ότι οι ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ ήταν πολύ ευχαριστημένοι με την εν λόγω στρατηγική προσέγγιση.

Συγκεκριμένα, η μεταγραφική ομάδα της Λίβερπουλ ζήτησε να έχει ενημέρωση για τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Τότεναμ και Πόρτο και όταν αυτές ήλθαν σε συμφωνία απευθύνθηκε στην διοίκηση η οποία αποδέχτηκε να πληρώσει το ποσό και ουσιστικά η ομάδα του Μέρσεισάιντ έκανε την ίδια προσφορά στους «δράκους».

Ο Ντίαζ και οι εκπρόσωποί του είχαν ενημερώσει την Πόρτο ότι ο προτιμώμενος προορισμός του παίκτη ήταν το Άνφιλντ. Ο 25χρονος εξτρέμ είχε μια τηλεδιάσκεψη με τον τεχνικό της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ σε πολύ καλό κλίμα όπου οι δύο τους εξέφρασαν την επιθυμία τους για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.