Ανόρθωση – Ομόνοια 1-1: Μοιρασιά στη Λάρνακα με μυθική γκολάρα Λέσιακς (vid)

Ανόρθωση και Ομόνοια έμειναν στο 1-1 για την 19η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος, με τον Λέσιακς των «πρασίνων» να πετυχαίνει ένα εντυπωσιακό γκολ στη Λάρνακα. Άβολη ισοπαλία και για την ΑΕΚ Λάρνακας, 0-0 με τον Εθνικό Άχνας.

Ανόρθωση – Ομόνοια 1-1: Μοιρασιά στη Λάρνακα με μυθική γκολάρα Λέσιακς (vid)

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Ανόρθωσης με την Ομόνοια για την 19η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος. Οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1 στη Λάρνακα, που δεν τους ικανοποιεί ενόψει της προσπάθειας που καταβάλουν για να κλειδώσουν την παρουσία τους στην πρώτη εξάδα της βαθμολόγίας πριν την έναρξη των πλέι-οφ.

Τα γκολ επιτεύχθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, με τον Λέσιακς να ανοίγει το σκορ για την Ομόνοια με μία «φωτοβολίδα» από μακρινή απόσταση και τον Βρχόβετς να απαντά στο 37’ για τους γηπεδούχους.

Νωρίτερα, η ΑΕΚ Λάρνακας έμεινε στο «στείρο» 0-0 απέναντι στον Εθνικό Άχνας στο Δασάκι και έχασε την ευκαιρία να προσπεράσει τον Απόλλωνα Λεμεσού και να βρεθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα του Νταβίδ Καταλά ήταν ανώτερη στο ματς, αλλά παρά τις πολλές και σημαντικές στιγμές που της παρουσιάστηκαν στο παιχνίδι, δεν κατάφερε να λύσει τον «γόρδιο δεσμό» του γκολ.

Στο 81’ μπήκε αλλαγή στο ματς και ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού, Ματ Ντάρμπισαϊρ, όμως ούτε ο Άγγλος φορ ευτύχησε να βρει δίχτυα. Το αποτέλεσμα αυτό κράτησε τελικά την ΑΕΚ στο -1 από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα.

Το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (28/1): ΠΑΕΕΚ – Πάφος 0-2

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (29/1)
Εθνικός Άχνας – ΑΕΚ Λάρνακας 0-0

Ανόρθωση – Ομόνοια 1-1
(37’ Βρχόβετς – 25’ Λέσιακς)

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ (30/1)
16.00: ΑΠΟΕΛ – Δόξα Κατωκοπιάς
19.00: Απόλλων Λεμεσού – Ολυμπιακός Λευκωσίας

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ (31/1)
19.00: Άρης Λεμεσού – ΑΕ Λεμεσού

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ