Premier Σκωτίας: Λύτρωση στο 91’ για τη Σέλτικ, στο -2 από τη Ρέιντζερς

Η Σέλτικ με τον Λιέλ Αμπάντα να σκοράρει στο 91’ και τον Γιώργο Γιακουμάκη στο βασικό της σχήμα επιβλήθηκε 1-0 της Νταντί Γιουνάιτεντ στο Πάρκχεντ και μείωσε στο -2 την διαφορά της από την πρωτοπόρο Ρέιντζερς στο πρωτάθλημα Σκωτίας. Τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής και η βαθμολογία.

Premier Σκωτίας: Λύτρωση στο 91’ για τη Σέλτικ, στο -2 από τη Ρέιντζερς

Η Σέλτικ επέστρεψε δυναμικά στο κυνήγι της διεκδίκησης του φετινού τίτλου στην Premier Σκωτίας.

Οι Καθολικοί εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο την γκέλα της Ρέιντζερς κόντρα στη Ρος Κάουντι και κέρδισαν 1-0 τη Νταντί Γιουνάιτεντ στο Πάρκχεντ με «χρυσό» σκόρερ τον Αμπάντα στο 91’, που τους επέστρεψε να πλησιάσουν στο -2 την «αιώνια» αντίπαλό τους στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Για την ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου ο Γιώργος Γιακουμάκης ξεκίνησε και πάλι στο βασικό σχήμα και παρότι οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 81’ λόγω αποβολής του Μπίτον με δεύτερη κίτρινη, τελικά κατάφεραν να «λυγίσουν» την αντίπαλό τους στις καθυστερήσεις και να φτάσουν στο πολυπόθητο γκολ και το τρίποντο.

Στα υπόλοιπα ματς της 24ης αγωνιστικής, η Χαρτς επιβλήθηκε 2-0 της Μάδεργουελ και επέστρεψε στις επιτυχίες στην κατηγορία, ενώ η Λίβινγκστον νίκησε με ανατροπή 3-2 τη Χιμπέρνιαν στο Εδιμβούργο.

Το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (29/1)
Ρος Κάουντι – Ρέιντζερς 3-3
(25’ Γουάιτ, 29’ Τσαρλς-Κουκ, 96’ Ράιτ – 5’ Ντιαλό, 49’ Ταβερνιέ, 72’ Γκόλντσον)

Χαρτς – Μάδεργουελ 2-0
(37’ Χάλιντεϊ, 58’ Σιμς)

Σέλτικ – Νταντί Γιουνάιτεντ 1-0
(91’ Αμπάντα)

Χιμπέρνιαν – Λίβινγκστον 2-3
(6’ Μίτσελ, 32’ Κέιντεν – 18’ Όμπιλεϊ, 53’ Φιτζγουότερ, 59’ Φόρεστ)

*Οι αναμετρήσεις Αμπερντίν – Σεντ Τζόνστον και Νταντί – Σεντ Μίρεν αναβλήθηκαν και θα οριστεί νέα ημερομηνία διεξαγωγής τους.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ