Πρέμιερ Σκωτίας: H Ρος Κάουντι «φρέναρε» στο 96’ τη Ρέιντζερς (3-3) (highlights)

Με γκολ του Ράιτ στο 96’ η Ρος Κάουντι υποχρέωσε σε «γκέλα» (3-3 )την πρωταθλήτρια Σκωτίας, Ρέιντζερς, στην 24η αγωνιστική.

Πρέμιερ Σκωτίας: H Ρος Κάουντι «φρέναρε» στο 96’ τη Ρέιντζερς (3-3) (highlights)

Πολύτιμους πόντους απώλεσε η Ρέιντζερς στην προσπάθεια που καταβάλει τη φετινή αγωνιστική περίοδο για την διατήρηση των «σκήπτρων» της στο πρωτάθλημα Σκωτίας. Οι «Διαμαρτυρόμενοι» αν και προηγούνταν 3-2 της Ρος Κάουντι για την 24η αγωνιστική, είδαν την αντίπαλό τους να φτάνει στην ισοφάριση στο 96’ και να παίρνει τον πόντο (3-3).

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι οι πρωταθλητές είχαν ανοίξει το σκορ από το πέμπτο μόλις λεπτό της συνάντησης με το τέρμα που σημείωσε ο Αμάντ Ντιαλό, ο οποίος μάλιστα σκόραρε στο ντεμπούτο του μετά τον δανεισμό του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στη συνέχεια όμως, η Ρος Κάουντι αντέδρασε και πέτυχε δύο γκολ σε διάστημα τεσσάρων λεπτών με τους Γουάιτ (25’) και Τσαρλς-Κουκ, φτάνοντας έτσι στην ανατροπή (2-1).

Στην επανάληψη, η Ρέιντζερς ανέβασε την απόδοσή της και τελικά έφερε «τούμπα» το ματς με τα γκολ των Ταβερνιέ (49’) και Γκόλντσον (72’). Τον τελευταίο λόγο στο παιχνίδι όμως είχε η Ρος Κάουντι και με τον Ράιτ να σκοράρει στο 96’ πήρε τελικά τον βαθμό (3-3).

Το αποτέλεσμα αυτό κράτησε την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Ρέιντζερς στο +5 από την δεύτερη Σέλτικ, η οποία όμως έχει ένα ματς λιγότερο.

Το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (29/1)
Ρος Κάουντι – Ρέιντζερς 3-3
(25’ Γουάιτ, 29’ Τσαρλς-Κουκ, 96’ Ράιτ – 5’ Ντιαλό, 49’ Ταβερνιέ, 72’ Γκόλντσον)

17.00: Χαρτς – Μάδεργουελ, Σέλτικ – Νταντί Γιουνάιτεντ, Χιμπέρνιαν – Λίβινγκστον

*Οι αναμετρήσεις Αμπερντίν – Σεντ Τζόνστον και Νταντί – Σεντ Μίρεν αναβλήθηκαν και θα οριστεί νέα ημερομηνία διεξαγωγής τους.