Μπαρτσελόνα: Συμφωνία με Γουλβς για Τραορέ

Τα τελευταία διεθνή δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Μπαρτσελόνα τα βρήκε με την Γουλβς και ο Αντάμα Τραορέ προβάρει τα μπλαουγκράνα. 

Μπαρτσελόνα: Συμφωνία με Γουλβς για Τραορέ

Όλα δείχνουν πως ύστερα από 7 χρόνια, ο Αντάμα Τραορέ θα επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα λοιπόν με διεθνή δημοσιεύματα, οι Καταλανοί έχουν έρθει σε συμφωνία με τη Γουλβς για την απόκτηση του Ισπανού (καταγωγή απ’ το Μάλι) ακραίου επιθετικού.

Ο Τραορέ θα παίξει ως δανεικός στους «μπλαουγκράνα» και το καλοκαίρι θα αποκτηθεί, βάζοντας την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο, αφού στους όρους του «deal» υπάρχει οψιόν αγοράς, ύψους 35 εκ. ευρώ.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός είχε συμφωνήσει εδώ και καιρό με τη Μπάρτσα, ωστόσο μένει να βρεθεί λύση στο θέμα του Ουσμάν Ντεμπελέ προκειμένου να απελευθερωθεί χώρος στο μπάτζετ τνα μπορεί να εγγραφεί ο Τραορέ.

Υπενθυμίζεται ότι ο ταχύτατος εξτρέμ αποτελεί προϊόν της Μασία, αλλά είχε αποχωρήσει το 2015, παίζοντας εν συνεχεία σε Άστον Βίλα, Μίντλεσμπρο και εσχάτως στους «λύκους». Για την περίπτωσή του, ενδιαφέρεται έντονα και η Τότεναμ.