Premier League: Δίχως ν' απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού πλέον η είσοδος των θεατών στα γήπεδα!

Η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού για την είσοδο των φιλάθλων στα γήπεδα της Premier League δεν είναι πλέον απαραίτητη μετά την χαλάρωση των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου.

Premier League: Δίχως ν' απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού πλέον η είσοδος των θεατών στα γήπεδα!

Το Ηνωμένο Βασίλειο προχώρησε σε χαλάρωση των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού, γεγονός που έφερε μια σημαντική αλλαγή και στα υγειονομικά πρωτόκολλα της Premier League, καθώς οι φίλαθλοι θα μπορούν να εισέρχονται στο γήπεδο και χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού (Covid - Pass)!

Μέχρι τώρα το συγκεκριμένο έγγραφο ήταν απαραίτητο για την είσοδο στα γήπεδα, κάτι που παύει πλέον να ισχύει, τουλάχιστον με βάση τα όσα θα ισχύουν το επόμενο διάστημα.

Παράλληλα ωστόσο η διοργανώτρια αρχή, προχωρήσε σε ισχυρή σύσταση προς τους φιλάθλους, στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων ότι δεν πρέπει να μην πηγαίνουν στο γήπεδο, αν έχουν συμπτώματα κορονοϊού, να φορούν τις μάσκες τους και να κάνουν τεστ την ημέρα του αγώνα.

Αυτή φυσικά δεν θα είναι η μόνη αλλαγή, καθώς η Premier League ανακοίνωσε ότι μια ομάδα θα μπορεί να καταθέσει αίτημα αναβολής ενός αγώνα, εφόσον έχει μίνιμουμ τέσσερα κρούσματα ποδοσφαιριστών της πρώτης ομάδας.

Η συγκεκριμένη αλλαγή θα τεθεί σε ισχύ από τις 5 Φεβρουαρίου και από το παιχνίδι της Μπέρνλι με τη Γουότφορντ.