Η Λίβερπουλ στο «κόλπο» για Ντιμπάλα

Η Λίβερπουλ μπήκε στη λίστα των υποψήφιων «μνηστήρων» για την απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Γιουβέντους.

Η Λίβερπουλ στο «κόλπο» για Ντιμπάλα

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολουθεί η Λίβερπουλ τις εξελίξεις στην υπόθεση του Πάουλο Ντιμπάλα και βρίσκεται στην λίστα των υποψήφιων «μνηστήρων» για την απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού.

Ο τελευταίος είχε συμφωνήσει αρχικά με την Γιουβέντους για την ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι με ετήσιες αποδοχές που έφταναν τα 10 εκατομμύρια ευρώ. Εν συνεχεία όμως, οι «μπιανκονέρι» αποφάσισαν να αποσύρουν την πρότασή τους και πρότειναν στον διεθνή άσο νέο συμβόλαιο με αρκετές λιγότερα χρήματα.

Ο Ντιμπάλα απάντησε αρνητικά και ήρθε σε κόντρα στην διοίκηση της ομάδας του Τορίνο, ενώ το τελευταίο διάστημα ολοένα και πληθαίνουν οι φήμες που τον θέλουν να φεύγει οριστικά το καλοκαίρι ως ελεύθερος από την Γιουβέντους για να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Τόσο το «Sportitalia» όσο και το «Tuttomercatoweb» υποστηρίζουν πως η Λίβερπουλ είναι έτοιμη να κινηθεί για τα δικαιώματα του παίκτη, ώστε να τον πάρει το καλοκαίρι στο «Άνφιλντ» και να ενισχύσει έτσι ακόμα περισσότερο την επιθετική της γραμμή ενόψει της επόμενης περιόδου.