Copa Africa: Βασικός με Γουινέα ο Αγκιμπού Καμαρά

Πανέτοιμος για δράση ξανά ο Αγκιμπού Καμαρά, στην ενδεκάδα της Γουινέας ο άσος του Ολυμπιακού για το ματς με την Γκάμπια. 

Copa Africa: Βασικός με Γουινέα ο Αγκιμπού Καμαρά

Ο Αγκιμπού Καμαρά έχει ξεπεράσει εδώ και λίγες μέρες το πρόβλημα τραυματισμού που τον άφησε εκτός δράσης σε δύο αγώνες της Γουινέας για το Copa Africa, με τον προπονητή του να τον επιλέγει στην αρχική ενδεκάδα για τον αγώνα με την Γκάμπια (18.00) που θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα συνεχίσει στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Τα νέα είναι ευχάριστα φυσικά και για τον Ολυμπιακό που έχει μάθε βέβαια ότι το πρόβλημα του παίκτη ξεπεράστηκε, αλλά πλέον θα πάρει ξανά και παιχνίδια στα πόδια του προτού επιστρέψει στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί στο σύλλογό του. Κάτι που θα ήταν καλό για τον Ολυμπιακό να συμβεί το συντομότερο δυνατό!

Ο Μαμαντού Κανέ που είναι δανεικός από τον Ολυμπιακό στη Νέφτσι δεν βρίσκεται αυτή τη φορά στο αρχικό σχήμα. Στον πάγκο της Γουινέας είναι και ο Φοντέ Καμαρά, ο μπακ που είχε φέρει πρόπερσι από την Αζαξιό ο Ολυμπιακός και τώρα παίζει στα Χανιά.

Απόψε (21.00) θα παίξει ο Πιερ Κούντε με το Καμερούν στο ματς με τις Κομόρες, την Τρίτη (25/1) είναι ο «εμφύλιος» Σισέ-Γκάρι στο Σενεγάλη-Πράσινο Ακρωτήρι, ενώ ο Χένρι Ονιεκούρου είναι στο δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα, καθώς η Νιγηρία αποκλείστηκε από την Τυνησία.