Championship Αγγλίας: Ασταμάτητες Νότιγχαμ Φόρεστ και Φούλαμ

Νότιγχαμ Φόρεστ και Φούλαμ συνέχισαν με νίκες στην 28η αγωνιστική της Championship στην Αγγλία. Εκτός αποστολής στους «ξυλοκόπους» έμεινε ο Ζοάο Καρβάλιο.

Championship Αγγλίας: Ασταμάτητες Νότιγχαμ Φόρεστ και Φούλαμ

Ένα ακόμα τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα της Championship στην Αγγλία πανηγύρισαν Νότιγχαμ Φόρεστ και Φούλαμ και συνεχίζουν τη μάχη που δίνουν για άνοδο στα μεγάλα «σαλόνια» της Premier League.

Οι «ξυλοκόποι» κέρδισαν 2-1 τη Ντέρμπι στο «Σίτι Γκράουντ» για την 28η αγωνιστική και πλησίασαν την πρώτη εξάδα της βαθμολογίας, που στο τέλος της κανονικής περιόδου οδηγεί σε αγώνες μπαράζ για μια θέση στα αγγλικά «σαλόνια».

Η Νότιγχαμ προηγήθηκε 2-0 με τους Γκραμπάν (48’) και Τζόνστον (82’) και η Ντέρμπι μείωσε στο 88’ με πέναλτι του Λόρενς. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι αίσθηση προκάλεσε ο τραυματισμός του τερματοφύλακα της Νότιγχαμ, Μπράις Σάμπα, καθώς στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο 27χρονος Κονγκολέζος είχε μια σφοδρή σύγκρουση με τον Τομ Λόρενς, από την οποία αποκοίμισε ένα τεράστιο καρούμπαλο στο δεξί του μέτωπο.

Επιπρόσθετα, στο συγκεκριμένο ματς έμεινε εκτός αποστολής για τους γηπεδούχους ο Ζοάο Καρβάλιο.

Στην κορυφή της κατάταξης βρίσκεται η Φούλαμ. Η ομάδα του άλλοτε τεχνικού του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, κέρδισε 3-2 τη Στόουκ και με το τρίποντο αυτό παραμένει μόνη πρώτη στην κατάταξη και συνεχίζει να βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην απευθείας άνοδο.

Τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (22/1)
Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον – Πιτέρμπορο 3-0, Σουόνσι – Πρέστον 1-0, Στόουκ – Φούλαμ 2-3, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Λούτον 2-0, Ρέντινγκ – Χάντερσφιλντ 3-4, Κόβεντρι – ΚΠΡ 1-2, Μπλάκπουλ – Μίλγουολ 1-0, Μπέρμιγχαμ – Μπάρνσλεϊ 2-1, Μπόρνμουθ – Χαλ 0-1, Μπρίστολ Σίτι – Κάρντιφ 3-2, Νότιγχαμ Φόρεστ – Ντέρμπι 2-1

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ (24/1)
21.45: Μπλάκμπερν – Μίντλεσμπρο

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ