Ο Κλοπ αποθέωσε τον Μαρτινέλι

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γκάμπριελ Μαρτινέλι τονίζοντας πως σε λίγα χρόνια όλοι θα μιλούν γι' αυτόν.

Ο Κλοπ αποθέωσε τον Μαρτινέλι

Η Λίβερπουλ προκρίθηκε στον τελικό του Λιγκ Καπ Αγγλίας επικρατώντας με σκορ 2-0 της Άρσεναλ στο Emirates. Μετά τέλος της αναμέτρησης ο Γιούργκεν Κλοπ ήταν ικανοποιημένος με την εικόνα των ποδοσφαιριστών του και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γκάμπριελ Μαρτινέλι. Επισήμανε ακόμα ότι στον τελικό του Γουέμπλεϊ θα παίξει ο Κέλεχερ εάν είναι υγιής.

«Ο μικρός Μαρτινέλι ήταν εξαιρετικός, θα μιλάμε για αυτόν τον παίκτη στο μέλλον, μπορώ να το υποσχεθώ. Χωρίς τραυματισμούς, κυρίως σοβαρούς τραυματισμούς, ο Μαρτινέλι θα έχει μια κανονική καριέρα», είπε ο Γερμανός προπονητής.

«Ο Κουίβιν (σ.σ. Κέλεχερ) θα παίξει στον τελικό αν είναι υγιής. Σαν προπονητής ποδοσφαίρου, πρέπει να λαμβάνεις σοβαρά υπόψη πολλά πράγματα. Θεωρούμε τον Κέλεχερ ένα εξαιρετικό τερματοφύλακα, όχι απλά καλό τερματοφύλακα και τον θέλουμε εδώ.

Για να τον κρατήσουμε πρέπει να εξασφαλίσουμε κάποια πράγματα, θα πάρει διαφορετικά παιχνίδια. Αν δεν τα είχε πάει καλά σε αυτό το επίπεδο, ίσως το έβλεπα διαφορετικά, αλλά δείχνει ότι αξίζει όλη την εμπιστοσύνη και την πίστη που έχουμε σε αυτόν. Αυτή είναι η κατάσταση», τόνισε ο Γιούργκεν Κλοπ.