Μάντσεστερ Σίτι: Κοντά στον 22χρονο Τζούλιαν Αλβάρεζ της Ρίβερ Πλέιτ

Η Μάντσεστερ Σίτι αναμένεται μέχρι το τέλος του μήνα να κλείσει την μεταγραφή του 22χρονου Τζούλιαν Αλβάρεζ από την Ρίβερ Πλέιτ.

Μάντσεστερ Σίτι: Κοντά στον 22χρονο Τζούλιαν Αλβάρεζ της Ρίβερ Πλέιτ

Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Ρίβερ Πλέιτ για την απόκτηση του 22χρονου επιθετικού Τζούλιαν Αλβάρεζ. Ο νεαρός κατά πάσα πιθανότητα θα παραμείνει ως δανεικός στην Αργεντίνικη ομάδα μέχρι το καλοκαίρι και θα ενταχθεί στους «πολίτες» ενόψει της σεζόν 2022/23.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας φαίνεται πως θα κλείσουν την μεταγραφή πριν το τέλος του μήνα για ένα ποσό περίπου στα 20 εκατομμύρια ευρώ. Ο επιθετικός της Ρίβερ είχε συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των Ευρωπαϊκών ομάδων ήδη από το καλοκαίρι με τις Άστον Βίλα και Λεβερκούζεν να προσεγγίζουν την ομάδα του. Ο παίκτης όμως επέλεξε να περιμένει μια και ήθελε να πάει σε μια ομάδα όπου θα μπορούσε να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μάλιστα σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Αγγλία και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφερόταν για τον 22χρονο χωρίς ωστόσο το ενδιαφέρον αυτό να γίνει κάποια επίσημη πρόταση.

Ο Αλβάρεζ σε 96 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Copa Libertadores έχει πετύχει 36 τέρματα και 25 ασίστ με την φανέλα της Ρίβερ. Μάλιστα στις 4 Ιουνίου του 2021 χρίστηκε διεθνής με την Εθνική ομάδα της Αργεντινής έχοντας κάνει 5 συμμετοχές με την «αλμπισελέστε».

Ο 22χρονος κυνηγός μπορεί να παίξει και στις τρεις θέσεις στην επίθεση ενώ στο παρελθόν είχε περάσει από δοκιμαστικά σε Μπόκα Τζούνιορς και Ρεάλ Μαδρίτης με την τελευταία να μην μπορεί να τον αποκτήσει λόγω ενός νόμου που απαγόρευε την μεταγραφή ξένων κάτω των 13 ετών και έτσι υπέγραψε το 2016 στην Ρίβερ.

Τέλος, εκτιμάται ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα για την έκδοση άδειας εργασίας για τον 22χρονο στο Ηνωμένο Βασίλειο.