Άρσεναλ – Λίβερπουλ: Στον πάγκο ο Τσιμίκας, βασικοί οι Κέλεχερ, Γκόρντον

Άρσεναλ και Λίβερπουλ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στον ημιτελικό του Λίγκ Καπ Αγγλίας. Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων. 

Άρσεναλ – Λίβερπουλ: Στον πάγκο ο Τσιμίκας, βασικοί οι Κέλεχερ, Γκόρντον

Η Λίβερπουλ μετά το 0-0 στην έδρα της στον πρώτο ημιτελικό, παίζει απόψε στο Λονδίνο με την Άρσεναλ με στόχο φυσικά την πρόκριση στον τελικό.

Στον πάγκο ο Τσιμίκας, με τον Γιούργκεν Κλοπ να ξεκινά εκ νέου στο αριστερό άκρο της άμυνας τον Ρόμπερτσον (200 συμμετοχές με τη φανέλα της ομάδας του μεγάλου λιμανιού).

Στο τέρμα επιλέχθηκε ο Κέλεχερ αντί του Άλισον. Η τετράδα της άμυνας δεν αλλάζει με τους Αλεξάντερ (από δεξιά), Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον.

Στη μεσαία γραμμή, ο Κλοπ ξεκινά και πάλι με τους Φαμπίνιο, Χέντερσον και Τζόουνς ενώ στην επίθεση υπάρχει η έκπληξη που ακούει στο όνομα Γκόρντον. Ο νεαρός άσος σκόραρε στο Κύπελλο με τη Σριούσπερι, έπαιξε με την Μπρέντφορντ στα τελευταία λεπτά για το πρωτάθλημα και απόψε είναι βασικός στο ένα άκρο της επίθεσης. Οι άλλοι δύο της επιθετικής τριάδας είναι οι γνωστοί Ζότα, Φιρμίνο.

Η ενδεκάδα της Άρσεναλ (4-1-4-1): Ράμσντεϊλ στο τέρμα με τους Τομιγιάσου, Γουάιτ, Γκάμπριελ, Τιέρνι τετράδα στην άμυνα μπροστά του. Ο Λοκονγκά αμυντικός μέσος με τους Σακά, Σμιθ-Ρόου, Όντεγκααρντ, Μαρτινέλι μπροστά του και τον Λακαζέτ στην κορυφή της επίθεσης.