Copa Africa: Συνεχίζουν όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού, πέρασε κι ο Γκάρι, ντεμπούτο Ονιεκούρου

Οριστικοποιήθηκε και η συνέχεια για τον Γκάρι Ροντρίγκες στους «16» του Copa Africa. Και οι πέντε διεθνείς του Ολυμπιακού συνεχίζουν στη διοργάνωση, με την επόμενη φάση να έχει πρώτη τη Νιγηρία του Ονιεκούρου (23/1). Έπαιξε αλλαγή για λίγο στο τέλος απέναντι σε Γουινέα Μπισάου

Copa Africa: Συνεχίζουν όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού, πέρασε κι ο Γκάρι, ντεμπούτο Ονιεκούρου

Μετά τα σημερινά (19/1) αποτελέσματα στο Copa Africa οριστικοποιήθηκε ότι το Πράσινο Ακρωτήρι θα είναι μέσα στις καλύτερες τρίτες ομάδες των γκρουπ και θα συνεχίσει στη φάση των «16» της διοργάνωσης. Συνεπώς θα μείνει στα γήπεδα του Καμερούν και ο Γκάρι Ροντρίγκες, όπως θα συμβεί και με τους υπόλοιπους διεθνείς του Ολυμπιακού.

Ο Χένρι Ονιεκούρου θα είναι ο πρώτος που θα αγωνιστεί (αν χρησιμοποιηθεί) στη φάση των «16» στις 23/1. Ο Ονιεκούρου έκανε απόψε (19/1) ντεμπούτο στη διοργάνωση μπαίνοντας αλλαγή στο 85' στη θέση του Ιχεανάτσο, στη νίκη της ομάδας του επί της Γουινέας Μπισάου με 2-0. Θα ακολουθήσει η Γουινέα του Αγκιμπού Καμαρά στις 24/1 με τον παίκτη του Ολυμπιακού να έχει το πρόβλημα με τον τραυματισμό του, ενώ την ίδια μέρα θα έχει αγώνα με το Καμερούν ο Πιερ Κούντε. Ο Παπέ Σισέ θα παίξει με την Σενεγάλη στις 25/1, ενώ δεν είναι ακόμη σίγουρη η ημερομηνία του ματς για το Πράσινο Ακρωτήρι του Γκάρι Ροντρίγκες. Όπως ακόμη δεν είναι καθορισμένα και τα ζευγάρια των ομάδων, αφού δεν έχουν ολοκληρωθεί οι όμιλοι.

Αν προκριθούν οι ομάδες τους, τα προημιτελικά αρχίζουν στις 29/1, την παραμονή δηλαδή του ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Σε περίπτωση αποκλεισμών θα αρχίσει η επιστροφή τους και θα φανεί η ετοιμότητα του καθενός και για ποιο από τα παιχνίδια της ομάδας, λογικά αρχές Φλεβάρη πια, θα υπολογίζονται.