Premier League: Νέο «στραπάτσο» για την Τσέλσι, 1-1 με την Μπράιτον (highlights)

Η Τσέλσι αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με την Μπράιτον σε εξ αναβολής ματς της Premier League και έμεινε μακριά από τη νίκη για τέταρτο σερί ματς στην κατηγορία, αλλά και στο -12 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι.

Premier League: Νέο «στραπάτσο» για την Τσέλσι, 1-1 με την Μπράιτον (highlights)

Τελειωμό δεν έχουν τα αρνητικά αποτελέσματα για την Τσέλσι στην Premier League. Όσο κι αν ήλπιζαν οι «μπλε» να επιστρέψουν στις επιτυχίες μετά και την ήττα από την Μάντσεστερ Σίτι το περασμένο Σάββατο, τελικά έμειναν μακριά από τη νίκη για τέταρτο σερί παιχνίδι στο πρωτάθλημα!

Οι λονδρέζοι αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1 με αντίπαλο την Μπράιτον στο ανατολικό Σάσεξ σε εξ αναβολής ματς της 24ης αγωνιστικής και έμειναν πλέον στο -12 από την πρωτοπόρο Σίτι, η οποία έχει κι ένα ματς λιγότερο.

Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους «οιωνούς» για την Τσέλσι, καθώς στο 28’ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με το τέρμα που σημείωσε ο Ζίγετς από ασίστ του Καντέ. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη για τους πρωταθλητές Ευρώπης. Οι «γλάροι» έφτασαν στην ισοφάριση στο 60’ με τον Γουέμπστερ και το 1-1 παρέμεινε τελικά ανέπαφο ως το φινάλε της συνάντησης.

Υπενθυμίζεται ότι η Τσέλσι παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα μέσα στο 2022, καθώς το τελευταίο της τρίποντο ήταν στην «Boxing Day» (26/12) στο 3-1 επί της Άστον Βίλα στο Βίλα Παρκ του Μπέρμιγχαμ.

Το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ (18/1)
Μπράιτον – Τσέλσι 1-1
(60’ Γουέμπστερ – 28’ Ζίγετς)

8/2: Γουέστ Χαμ – Γουότφορντ, Νιουκάστλ – Έβερτον, Μπέρνλι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
9/2: Νόριτς – Κρίσταλ Πάλας, Μάντσεστερ Σίτι – Μπρέντφορντ, Τότεναμ – Σαουθάμπτον, Άστον Βίλα – Λιντς
10/2: Γουλβς – Άρσεναλ, Λίβερπουλ – Λέστερ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ