Όλοι πάνω στον Αγκιμπού, έξω και ο Ναμπί Κεϊτά

Η Γουινέα έχασε και τους Ναμπί Κεϊτά και Ισιάγκα Σιλά και τώρα περιμένει μήπως γίνει καλά ο Αγκιμπού Καμαρά για τους «16» του Copa Africa. Περιμένουν πώς και πώς τον άσο του Ολυμπιακού.

Όλοι πάνω στον Αγκιμπού, έξω και ο Ναμπί Κεϊτά

Η Γουινέα ηττήθηκε με 2-1 από την Ζιμπάμπουε στον τελευταίο αγώνα του ομίλου της για το Copa Africa, αλλά εξασφάλισε την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης. Με την ήττα να είναι το λιγότερο για την ομάδα του Αγκιμπού Καμαρά, καθώς εκτός από τον άσο του Ολυμπιακού που δεν αγωνίστηκε λόγω του προβλήματός του στον αστράγαλο υπήρξαν κι άλλοι τραυματισμοί.

Όπως δήλωσε μετά το παιχνίδι ο προπονητής της Γουινέας, Καμπά Ντιαβαρά, έχει ένα χτύπημα και ο Ναμπί Κεϊτά της Λίβερπουλ, ο οποίος ούτως ή άλλως δεν θα παίξει στο επόμενο ματς καθώς συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες . Ενώ άφησε σοβαρές αμφιβολίες και για τον Ισιάγκα Σιλά που επίσης αποχώρησε με πρόβλημα από τον αγώνα.

Για τον Αγκιμπού Καμαρά δεν υπήρξε νεότερη ενημέρωση, όμως στη Γουινέα ελπίζουν ότι θα ξεπεράσει τον τραυματισμό στον αστράγαλο από το παιχνίδι της πρεμιέρας του ομίλου και θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση της φάσης των «16». Η Γουινέα θα αντιμετωπίσει στις 24/1 την Τυνησία ή το Μάλι ή την Γκάμπια με στόχο να περάσει στα προημιτελικά, αλλά με τόσα προβλήματα...

Στον Ολυμπιακό έχουν ενημερωθεί ότι ο Αγκιμπού θα έμενε για μία με δύο εβδομάδες εκτός δράσης, άρα οριακά προλαβαίνει το συγκεκριμένο ματς, Τα προημιτελικά είναι προγραμματισμένα στις 29 και 30 Ιανουαρίου. Δεν αποκλείεται καθόλου να μην είναι έτοιμος απολύτως ούτε τότε.